Lees de Officiële Beschrijving

MSc International Business

&nbsp

Dit programma worden de belangrijkste uitdagingen bij het opereren op een internationaal niveau en streeft naar managers die bevoegd zijn en vol vertrouwen in deze omgeving.

&nbsp

Verkent u onderwerpen zoals governance-kwesties, culturele diversiteit en de extra complexiteit als gevolg van grensoverschrijdende transacties, het verkrijgen van een overzicht van het internationale bedrijfsleven. Theorie wordt in praktijk gebracht als je leert hoe om concurrerende strategieën te formuleren en gedrag effectief onderzoek.

&nbsp

Het verkennen van de relevante actuele thema's en het laatste onderzoek, komt u bij het dynamische karakter van het internationale bedrijfsleven en de krachten vorm te geven waarderen.

&nbsp

&nbsp

Doelgroep

&nbsp

De MSc International Business is zowel gericht op pas afgestudeerden, met weinig of geen werkervaring, en degenen die hebben gewerkt en nu willen geavanceerde studie voort te zetten.

&nbsp

&nbsp

Programma Modules

&nbsp

International Business Context

Het Gewest in International Business De Internationale onderneming en haar strategie Global Logistics en Supply Chain Management Cross-Cultural Communication een optionele module die uit een brede keuze Beroepsvaardigheden Onderzoeksmethoden proefschrift of project ->

&nbsp

&nbsp

Entry Requuirements

&nbsp

Om in aanmerking te komen voor toelating, moeten aanvragers normaal bezitten:

  • een goede Honours diploma of gelijkwaardig
  • een goede beheersing van het Engels: als Engels is niet uw eerste taal en je hebt niet onderzocht in het Engels in de laatste twee jaar, dient u een IELTS score van 6 hebben. 0 of TOEFL score van 550 (of 79 voor de internet-based test)
  • een academische referentie
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van Hull University Business School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
12 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet