Msc gezondheid van vee en productie door afstandsonderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc en Postgraduate Diploma / certificaat:
Gezondheid en productie van dieren door afstandsonderwijs

We begrijpen de moeilijkheden waarmee veel mensen geconfronteerd worden met een voltijdse studie en hebben hun krachten gebundeld met de University of London International Programs om het MSc / Postgraduate Diploma, Postgraduate Certificate in Livestock Health and Production by Distance Learning, aan te bieden.

We bieden ook 240 individuele korte cursusmodules, die kunnen worden gebruikt om uw kennis en carrièrepotentieel te vergroten en die tegelijkertijd worden gebruikt als een vooruitgang naar het MSc Pg Diploma of Pg-certificaat. Als u meer wilt weten over deze aanvullende modules, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Dit programma is bedoeld voor dierenartsen, diergezondheidsspecialisten en veehouders.

Het behandelt hedendaagse kwesties van de veehouderij met behulp van innovatieve en interactieve lesmethoden. Het heeft een wereldwijde relevantie en reputatie en biedt opties die geschikt zijn voor mensen met verschillende professionele achtergronden.

Meer informatie over RVC Masters / Postgraduate Diplomas, Postgraduate Certificates en individuele modules is te vinden in de relevante delen van het prospectus van het Afstandsonderwijs 2012.

Stuart Jaques is de Chief Veterinary Officer van de Isle of Man Government en is de studentenambassadeur van het programma voor afstandsonderwijs. Hij kan aan potentiële studenten advies geven over hoe hij zijn studies succesvol heeft geleid.

Stuart was de beste algemeen afgestudeerde student in 2008 en ontving de MSc in Veterinary Epidemiology and Public Health met onderscheiding. Hij won ook de gewaardeerde Pfizer-prijs.

2013 cursusgeld voor afstandsonderwijs

Vanaf 2013 zijn de volgende kosten van toepassing;

MSc - £ 10.180

Pg-diploma - £ 6.050

Pg-certificaat - £ 3,180

Houd er rekening mee dat het nu mogelijk is om te betalen in termijnen in plaats van één volledige betaling aan het begin van het eerste jaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Laatst bijgewerkt op dec 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to bec ... Lees meer

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to become practising veterinarians, animal scientists, veterinary nurses and leaders in industry and government. Lees Minder