Lees de Officiële Beschrijving

MSc Money, Banking and Finance

&nbsp

De wereldwijde financiële crisis die de wereldeconomie hit in 2008 bracht in scherpe verlichting op het belang van corporate en internationale financieringsbronnen, met name de bancaire sector, de werking van de economie en markten over de hele wereld.

&nbsp

Om u te helpen een positief effect in deze kritieke gebied, de MSc in Money, Banking and Finance levert een inzicht in hoe deze sectoren werken en waarom ze materie - u te voorzien van waardevolle opleiding voor een carrière in geld, bankieren of financieren.

&nbsp

&nbsp

Doelgroep

&nbsp

Het programma is bedoeld voor afgestudeerden van elke discipline met een sterke interesse in de fundamenten van het geld, bankwezen en financiën die willen analytische vaardigheden die nodig zijn om een ​​carrière in de financiële sector na te streven verwerven. Het richt zich ook voor degenen die streven naar een algemeen carrière in het bedrijfsleven of de publieke dienst, maar die meer willen weten over de manier waarop de financiële sector werkt en hoe het helpt bedrijfsleven en de overheid te leren kennen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van Hull University Business School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
12 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet