Msc geavanceerde landschap en stedenbouw

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc geavanceerde Landschap en Stedenbouw stimuleert studenten om inventief en speculatieve benaderingen van het ontwerpen van steden, landschap en gebieden te ontwikkelen. Het bevordert uitgesproken design en onderzoeksmethoden en de integratie van nieuwe en innovatieve technologieën om de complexiteit van de hedendaagse steden, met inbegrip van kwesties van de stedelijke groei, klimaatverandering, globalisering en sociale ongelijkheid te verkennen. Het programma is bedoeld voor studenten van de architectuur, landschapsarchitectuur, vormgeving en verwante disciplines, die wensen om hun academische, intellectuele en professionele vaardigheden te verbeteren.

Het programma ondervraagt ​​de groeiende invloed van het landschap processen op het ontwerp van toekomstige steden en omgevingen. Het biedt een platform van waaruit benaderingen van hedendaagse stedelijke ontwerp te heroverwegen, om extreme gebeurtenissen, verschuivende economische agenda's, nieuwe vormen van de openbare ruimte en de transformaties van de stedelijke infrastructuur te overwegen. De MSc geavanceerde Landschap en Stedenbouw is gericht op design studio projecten geïnformeerd door de klassen in het landschap en stedenbouw theorie, ontwerp ecologieën, toekomstige representatie en design onderzoeksmethoden. Details van internationale evenementen, geopend lezingen en student werk is te vinden op: www.thelandscape.org/ Afgestudeerden van de MSc Geavanceerde Landschap en Stedenbouw lid te worden of te vestigen toonaangevende design praktijk of hun ontwerp en onderzoek ambities verder door PhD studies.

De doelstellingen van het programma zijn:

  • Interrogate, en speculeren over de opkomende ecologieën tussen mensen, design, technologie en milieu - Onderzoek van de voorwaarden van de stedenbouw door de lens van het landschap theorie en ontwerppraktijk - Employ geavanceerde ontwerptechnieken en innovatieve methodieken door sitebased projecten.

Inhoud

Studenten zijn verplicht om te studeren de volgende verplichte vakken.

Landschap en Stedenbouw Theorie (40 studiepunten) Geavanceerde Urban Design (40 studiepunten) Ontwerp Ecologies (20 studiepunten) Design Research Methodologies (20 studiepunten) Future vertegenwoordigingen (20 studiepunten) Master Project (40 studiepunten)

Toelatingseisen

Aanvragers moeten hebben: Een eerste klasse of bovenste tweede klasse undergraduate degree in de architectuur, landschapsarchitectuur, engineering, planning of een verwante discipline.

Bij wijze van uitzondering zal aanvragers uit geografie, ecologie en sociale wetenschappen ook worden overwogen.

Alle aanvragers moeten een ontwerp of project portfolio en een persoonlijke verklaring in te dienen. Kandidaten opgeleid in een andere taal dan het Engels moet een IELTS score van 6.5 of hoger, of een vergelijkbare rating in een andere taal testsysteem.

carrière mogelijkheden

Dit programma is geschikt voor degenen die gericht zijn op de ontwikkeling van geavanceerde ontwerp vaardigheden, voor gebruik in het landschap, architectuur en stedenbouw praktijk, en voor degenen die gericht zijn om hun academische vaardigheden te verbeteren en / of ga naar doctorale studie.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder