Msc Forensische Computing

Coventry University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Msc Forensische Computing

Coventry University

Deze cursus start in september 2017 en januari 2018.

Om een ​​spannende en professionele carrière in forensische computing te volgen, moet u kennis en vaardigheden verwerven die u op onze MSc in Forensic Computing kunt behalen.

De cursus omvat een reeks vaardigheden die essentieel zijn voor het ophalen van computer-gebaseerde informatie voor strafrechtelijke onderzoeken.

forensic_computing_msc_pgdip1

WAAROM KIES DEZE KURSUS?

Gastdocenten uit de industrie geven informatie over state-of-the-art ontwikkelingen en casestudies.

Je masterproject kan worden uitgevoerd als een plaats in een externe organisatie of werken met een van de onderzoeksgroepen van de universiteit.

Na de succesvolle afronding van deze cursus kan je als deskundige getuige worden voorgesteld of misdaden oplossen.

Wat zal ik leren?

forensic_computing_msc_pgdip2

Deze cursus geeft u een goed begrip van essentiële hardware- en software systemen, formaten, protocollen en standaarden. Er is een dekking van essentiële wetgeving met betrekking tot alle aspecten van computer-gebaseerde informatie.

De centrale focus van het programma is een grondige dekking van de beschikbare instrumenten en technieken die verschillende soorten computergebaseerde informatiebronnen onderzoeken.

Deze cursus heeft twee onderdelen: de gedoseerde modules en het masterproject. Succesvolle afronding van de gedoseerde modules, die betrekking heeft op acht enkele modules van studie, leidt tot de toekenning van een diploma en, als de juiste prestatie is behaald, kan progressie op het masterproject.

Onderwezen modules

  • Forensische computermethoden (dubbel);
  • Netwerk- en Mobiele Forensiek (dubbel);
  • Internet- en informatiebeveiliging (dubbel);
  • Ethisch hacken;
  • Individuele Research Project.

Naast een goed begrip van essentiële hardware- en softwaresystemen, formaten, protocollen en normen, is er een dekking van essentiële wetgeving met betrekking tot alle aspecten van computer-gebaseerde informatie.

Waar mogelijk worden gastcolleges verstrekt door de industriële contacten over state-of-the-art ontwikkelingen en casestudies.

Masters Project

De laatste fase van deze opleiding vereist de voltooiing van een masterproject, die direct verband houdt met het onderwerp dat wordt bestudeerd. Om dit succesvol af te ronden, ontwikkelen studenten een geluidsvermogen om onderzoek uit te voeren. Het project kan worden uitgevoerd als een plaats in een externe organisatie of samenwerken met een van de onderzoeksgroepen van de universiteit.

Het MSc project dient voor het integreren, toepassen en verder ontwikkelen van de verschillende aspecten binnen het onderwezen deel van het programma.

TOELATINGSEISEN

Om de cursus op te nemen dient u een van de volgende te hebben: een goede Honneursgraad of een gelijkwaardige kwalificatie, een relevante beroepskwalificatie van gelijkwaardige standaard, bijv. BCS Professional Graduate Diploma, CEng, CIM Diploma, een niet-geclassificeerde diploma plus minstens twee jaar verder Studie of professionele ervaring.

Als u geen formele kwalificaties heeft maar professionele of industriële ervaring heeft, zullen we uw aanvraag op zijn merites overwegen.

HOE OM TE TOEPASSEN

Klik op de knop Aanvragen voor deze cursus hierboven om meer te weten te komen over hoe u kunt solliciteren. Veel van onze cursussen bieden een deeltijdstudie optie. Houd er rekening mee dat de deeltijdse studiemodus niet van toepassing is op internationale studenten, tenzij u een relevant visum heeft - raadpleeg dan bij het internationale kantoor.

Let op: We hebben een reeks geleerde postdoctorale onderscheidingen die passen bij uw behoeften, van een diploma of een diploma tot een volledige master's degree (MA, MBA, MSc, LLM). In de meeste gevallen kunt u beslissen om af te sluiten op het diploma diploma of diploma zonder dat u de volledige masteropleiding heeft.

HOE ZAL DEZE KURSUS KUNNEN MIJN LOOPPROCES VOORZIEN?

Er zijn een aantal potentiële rollen voor mensen met expertise in computerforensics. Een van de meest hoogwaardige posities zou zijn om steun te verlenen aan civiele en strafrechtelijke onderzoeken die betrekking hebben op het ophalen van computer-gebaseerde informatie, meestal als deskundige getuige of hulp bij het oplossen van misdrijven.

Er is ook een vraag naar soortgelijke vaardigheden op het gebied van rampmanagement en herstel van computer-gebaseerde informatie.

GLOBAL LEADERS PROGRAMMA

CGE-logo-200x200

Om de studenten voor te bereiden op de uitdagingen van de wereldwijde arbeidsmarkt en om hun bredere persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen en te ontwikkelen, heeft Coventry University een uniek Global Leaders Program ontwikkeld.

De doelstellingen van het programma, waarin nagraadse en in aanmerking komende voorgraadse studenten kunnen deelnemen, is om praktische carriereworkshops te geven en de deelnemers in staat te stellen verschillende bedrijfskulturen te ervaren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Jan. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
7,374 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Coventry, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
UK / EU-kosten: £ 7,374 / Internationale vergoedingen: £ 14.311