Msc financieel risicobeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wij zijn een Academic Partner van GARP - The Global Association of Risk Professionals. Deze cursus is voor u als u wilt jezelf uit te rusten met de vaardigheden van het risico management technieken, kwantitatieve analyse, financiële analyse en programmering.

De MSc in Financial Risk Management is gericht op uw professionele ontwikkeling en zal u voorzien van een gedegen training in risicomanagement, portfolio management, analyse van investeringen en financiën. De mate biedt een uitstekende voorbereiding voor de werkgelegenheid in de financiële sector, met name in een analytische of risicomanagement rol.

U vindt er een scala aan vaardigheden te ontwikkelen in kwantitatieve analyse, met inbegrip van wiskundige technieken, econometrie en programmering. Het proefschrift geeft u de mogelijkheid om uit te voeren industrie gericht onderzoek, relevant zijn voor uw toekomstige werkgelegenheid.

Evenals het verkrijgen van een grondig inzicht in financieel risicomanagement, zal de cursus u uitrusten met een opdracht van geavanceerde analytische technieken, informatica en onderzoeksmethoden voor het oplossen van problemen en de kritische evaluatie van economische argumenten.

Om u te helpen de vaardigheden die vooraanstaande werkgevers vragen om te ontwikkelen, en laat u zien hoe handelaren werken, we hebben 12 Bloomberg terminals in de Universiteitsbibliotheek.

Toelatingseisen

Een goede tweede klasse graad of gelijkwaardig document van een erkende universiteit met een aantal wiskundige of statistische content.

Engels taaleisen

IELTS 6.5 of gelijkwaardig. Als uw eerste taal niet Engels is, kan het nodig zijn om het bewijs van uw Engels taalvaardigheid te bieden. Als u nog niet voldoet aan onze eisen, onze Engels Taalonderwijs Unit (ELTU) biedt een scala aan cursussen om u te helpen uw Engels te verbeteren om de nodige standaard.

Carrièremogelijkheden

Aan het begin van de cursus leer je de content voor de Investment Foundations certificaat aangeboden door de CFA te dekken. Het wordt erkend door werkgevers in de financiële sector en kan extern worden afgerond aan de Universiteit voor een kleine vergoeding. U zult ook kennis met de Bloomberg Terminals en krijgen de kans om een ​​gratis online onderzoek, 'Bloomberg Essentials' te voltooien. Het invullen van deze professionele certificaten kunnen je echt helpen opvalt aan de werkgevers.

U profiteert van carrière ondersteuning van onze in-house Career Development Manager en de Universiteit van de Career Development Service die toegesneden postdoctorale inzetbaarheid ondersteuning biedt. Veel van onze studenten zijn gegaan om te werken in de wereldwijde organisaties in sectoren zoals het bankwezen en financiën, engineering, service-industrie, logistiek en technologie, maar ook overheden, NGO's en liefdadigheidsinstellingen, of nagestreefd loopbaan in de academische wereld en het onderwijs.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Leicester School of Business has an excellent reputation for postgraduate teaching. Studying here will help prepare you for a wide range of career opportunities in government, busine ... Lees meer

The University of Leicester School of Business has an excellent reputation for postgraduate teaching. Studying here will help prepare you for a wide range of career opportunities in government, business or the financial services sector, as well as for future research. Lees Minder
Leicester , Hong Kong + 1 Meer Minder