msc financieel beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc Financial Management

&nbsp

Dit programma biedt een sterke basis in de theorie en de praktijk van boekhouding en financiën in het bedrijfsleven, te laten zien hoe degenen die verantwoordelijk zijn voor de financiële gegevens van invloed kunnen zijn het management de besluitvorming binnen en buiten organisaties.

&nbsp

Je wordt goed in het analyseren van financiële informatie en in staat om ontwikkelingen in het financieel beheer over verschillende culturen te overwegen, goedkeuring van een internationaal perspectief. Het programma nodigt overweging van het unieke standpunt van de financieel manager binnen een organisatie, ervoor te zorgen dat problemen worden bekeken vanuit een praktische, real-world standpunt.

&nbsp

Traditionele en hedendaagse ontwikkelingen in de financiële praktijk en verkend en je zult op relevant onderzoek te trekken als een basis waarop strategische benaderingen te vormen.

&nbsp

&nbsp

Doelgroep

&nbsp

De MSc Financial Management is zowel gericht op pas afgestudeerden, met weinig of geen werkervaring, en degenen die hebben gewerkt en nu willen geavanceerde studie voort te zetten.

&nbsp

&nbsp

Programma Modules

&nbsp

Fundamenten van Financiën

Corporate Performance Analysis Corporate Financial Management International Financial Management Financiële Analyse een optionele module die uit een brede keuze Beroepsvaardigheden Onderzoeksmethoden proefschrift of project

&nbsp

&nbsp

Entry Requuirement s

&nbsp

Om in aanmerking te komen voor toelating, moeten aanvragers normaal bezitten:

  • een goede Honours diploma of gelijkwaardig
  • een goede beheersing van het Engels: als Engels is niet uw eerste taal en je hebt niet onderzocht in het Engels in de laatste twee jaar, dient u een IELTS score van 6 hebben. 0 of TOEFL score van 550 (of 79 voor de internet-based test)
  • een academische referentie
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world.

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world. Lees Minder