Msc financieel beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In het hart van de economie van elke natie, financiën biedt een wereld van interessante, uitdagende en zeer lucratieve carrière. Dit maakt concurrentie voor banen intens, vooral in financieel management. Onze MSc is bedoeld voor afgestudeerden met een kwantitatieve achtergrond die kennis hebben van de boekhouding, economie of financiën beperkt. Het biedt de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om te werken in de financiële sector, alsmede degenen die u een belangrijke voorsprong kan geven in deze competitieve mondiale sector.

De financiële sector is in het hart van de economie van elke natie. De banen zijn er interessante, uitdagende en zeer lucratief. Echter, de concurrentie voor de banen is vaak zeer intens, met name op het gebied van financieel management. Dit programma leidt studenten met een breder, dieper, het bereik van de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor de werkgelegenheid dan enige in zijn soort die momenteel beschikbaar zijn - een waardevol concurrentievoordeel.

De Association of Corporate Treasurers (ACT) hebben Birmingham Business School geselecteerd als een Accredited University. Dit betekent dat na het afstuderen u zowel academische en professionele kwalificaties te houden, waardoor dit Financieel Management programma uniek. Wij zijn de eerste en enige universiteit om samen te werken met ACT op het aanbieden van een duale kwalificatieprogramma voor hun nieuwe certificaten.

U zult negen modules te nemen en een onderzoek proefschrift in te dienen.

Toelatingseisen

Een goede Honours degree (2: 1 of hoger) of een postgraduate diploma van een Britse universiteit of gelijkwaardig. De aanvragers moeten een voldoende (of een pas graad) in een kwantitatieve onderwerp (zoals econometrie, statistiek, wiskunde, natuurkunde, of andere relevante module) hebben gedurende ten minste twee termen op de bacheloropleiding is, of een voldoende cijfer op GCE A-niveau in de wiskunde, verder wiskunde, statistiek of natuurkunde. Als u wilt A Level wiskunde, verder wiskunde, statistiek of natuurkunde te worden beschouwd als onderdeel van uw aanvraag, uploadt u het bewijs van deze resultaten bij het maken van een applicatie.

Laatst bijgewerkt op okt 2017

Over de school

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Lees meer

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Lees Minder