Msc finance en management

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom deze cursus?

Differentiëren jezelf in een overvolle afgestudeerde arbeidsmarkt is van cruciaal belang, ongeacht welk land je kiest om te werken in. Een postdoctorale zakelijke kwalificatie die volledig overdraagbare vaardigheden in verschillende organisaties, alsmede over internationale grenzen heeft, is van cruciaal belang om die differentiatie.

Als u op zoek bent om uw kennis van financiën en management te ontwikkelen gelijktijdig alvorens uw eerste professionele rol, dan is de MSc Finance & Management is de cursus voor jou. Of, als u een gediplomeerde met enige ervaring in het bedrijfsleven, deze kwalificatie wordt de gelegenheid voor u om verdere vooruitgang van uw carrière in een financiële en / of management gerelateerde rol te bieden.

Voortbouwend op de uitstekende reputatie die we hebben bereikt voor zowel de financiële en algemene management programma's, hebben onze afdeling Accounting & Finance en de afdeling Strategie & Organisatie samengewerkt om deze cursus te ontwikkelen. Het is een een jaar full-time masters degree is ontworpen om u een voorsprong op de concurrentie te geven, ongeacht waar je toekomstige carrière neemt je mee.

Het biedt ambitieuze afgestudeerden een grondige in zowel financiële als management principes. Deze diepgaande kennis van beide vakgebieden zullen van toepassing zijn op de rollen in elke organisatie, waar een goede kennis van financiën en beheer is noodzakelijk zijn.

Studeren in het buitenland

Er zijn een aantal keuzevakken moet je om uit te kiezen. Heeft u interesse in studeren in het buitenland bent, de 'Managing in Europa' class geeft u de mogelijkheid om dit te doen met de lessen gegeven in Toulouse Business School in Frankrijk.

Grote projecten

In de zomer vindt u twee onderzoeksprojecten in finance en management doen. Kunnen er enkele mogelijkheden om te werken met bedrijven.

Course awards

Onze MSc Finance is op dit moment een van de beste MSc financiën programma's in de wereld door de Financial Times. Deze cursus behandelt een deel van de MSc Finance.

Inrichting

Strathclyde bekroonde Business School is een van de grootste instellingen in zijn soort in Europa. We hebben ongeveer 200 wetenschappelijke medewerkers en meer dan 3.000 full-time studenten.

De afdelingen en gespecialiseerde eenheden werken samen om een ​​dynamische, volledig afgerond en gevarieerd programma van gespecialiseerde en multidisciplinaire postdoctorale opleidingen bieden.

gastcolleges

Professionals uit de industrie worden uitgenodigd op regelmatige basis om gastdocenten te leveren in zowel financiën en beheer van gebieden.

Toelatingseisen

  • Britse studenten zijn verplicht om een ​​goede graad (2,1 bij voorkeur) of een equivalent daarvan in de economie, boekhouding, business studies, wiskunde, statistiek, informatica, of aanverwante onderwerpen, of een gelijkwaardige beroepskwalificatie hebben
  • Kwalificaties buitenlandse studenten 'zal worden beoordeeld op een gelijkwaardige basis.

Eisen Engels taal

Als Engels niet je eerste taal, moet u een bewijs van Engels taalvaardigheid te bieden van het Internationaal Engels Language Testing System (IELTS).

Onze IELTS eis is 6,5, maar sommige cursussen kunnen op zoek naar meer.

Het verbeteren van uw Engels

Als u nodig hebt om het verbeteren van uw Engels de taal voorwaarden van uw diploma aanbod te voldoen, kunt u een van onze ELT taalcursussen Engels nemen hier zonder opnieuw te nemen IELTS of een ander Engels taaltoets.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Lees meer

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Lees Minder
Glasgow , Athene , Zürich , Singapore , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , muskaatdruif , muskaatdruif , Dubai , Abu Dhabi , Milaan , München , Beijing , Toulouse + 15 Meer Minder