Msc Electronic Communications and Computer Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze 12 maanden MSc in Electronic Communications and Computer Engineering biedt de mogelijkheid om verschillende onderwerpen te bestuderen, waaronder elektronisch ontwerp, communicatie en software engineering.

De cursus levert een breed begrip van de kunst van elektronische engineering en een diepgaande studie van onderwerpen met betrekking tot moderne technologie voor elektronische engineering en communicatiesystemen.

Ons doel is om u te helpen het zelfvertrouwen te ontwikkelen om als een professional te werken, op uw gemak te zijn met de conventies van de discipline en klaar om elk onderzoeksgebied in de elektronische techniek aan te pakken.

Belangrijkste feiten

 • Studenten zullen ervaring opdoen met het soort problemen waar academische en industriële onderzoekers mee te maken hebben
 • Deze cursus is geaccrediteerd door de IET (Institution of Engineering and Technology) om te voldoen aan de verdere leerbehoeften van een Chartered Engineer.

Cursus details

Dit is een zeer flexibele cursus, die u de mogelijkheid biedt om modules te kiezen op basis van uw specifieke interesses en vereisten.

Deze cursus wordt gegeven op een full-time basis over 12 maanden en bestaat uit 120 studiepunten van modules onderwezen en een 60 credit onafhankelijk onderzoeksproject. Studenten nemen optionele modules uit drie verschillende streams, elektronische engineering, communicatie en softwareprogrammering.

Je leert het gebruik van up-to-date praktijken, inclusief het gebruik van elektronische bronnen. Lesgeven is een mix van lezingen, workshops, labwerk, tutorials en projecten, waarbij de beoordeling meestal wordt uitgevoerd door middel van formeel onderzoek en cursussen.

Na het afronden van de aangeleerde onderdelen van de cursus, onderneem je gedurende de zomer een belangrijk stuk geavanceerd onafhankelijk onderzoek onder begeleiding van een specialist in het door jou gekozen gebied. Wij zullen u adviseren en begeleiden terwijl u uw studiegebied selecteert en verfijnt, en biedt nauw toezicht en ondersteuning bij het voltooien van uw onderzoek en uw MSc.

Planning en voorbereiding op het project vinden plaats tijdens het voorjaarssemester.

Leerresultaten

De belangrijkste leerresultaten van de cursus zijn voor studenten om:

 • ontwikkel probleemoplossende vaardigheden
 • bevoegde gebruikers worden van relevante apparatuur en software
 • vermogen ontwikkelen om logisch en kritisch na te denken
 • een grondig begrip ontwikkelen van de huidige praktijk en de beperkingen en waardering van waarschijnlijke nieuwe ontwikkelingen
 • ontwikkel ontwerpvaardigheden en -methoden die relevant zijn voor een verscheidenheid aan elektrische en elektronische systemen, circuits en modellen en doe ervaring op met het omgaan met de uitdagingen waar academische en industriële onderzoekers mee te maken hebben.

modules

Verplichte modules

 • Elektrische en elektronische grondbeginselen voor Masters (herfst): 10 studiepunten
 • Onderzoeksproject Organisatie en Ontwerp (lente): 10 credits
 • MSc-project (volledig jaar): 60 studiepunten

Optionele modules

 • HDL voor programmeerbare logica
 • Instrumentatie en meting
 • Optische communicatie
 • Toegepaste computationele engineering
 • Mobiele technologieën
 • Digitale signaalverwerking voor telecommunicatie, multimedia en instrumentatie
 • RF Microelectronics
 • Digitale communicatie
 • Geïntegreerde schakelingen en systemen
 • Embedded computing
 • Robotica, dynamiek en controle

De modules die wij aanbieden zijn geïnspireerd op de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen daarom veranderen om redenen van bijvoorbeeld onderzoeksontwikkelingen of wijzigingen in de wetgeving. Deze lijst is een voorbeeld van typische modules die we aanbieden, geen definitieve lijst.

Careers

Onze postacademische studenten slagen over het algemeen in spannende rollen in ontwerp en ontwikkeling bij grote internationale bedrijven of overheidsinstanties, verkrijgen adviesposten bij toonaangevende contractconsultingbedrijven of gaan door naar succesvolle academische carrières.

Gemiddeld beginsalaris en loopbaanontwikkeling

In 2016 had 94,2% van de postdocs in de faculteit die beschikbaar waren voor werk, binnen zes maanden na afstuderen werk gevonden of verder gestudeerd. Het gemiddelde beginsalaris was £ 31.959, waarbij het hoogste £ 100.000 was.

* Bekende bestemmingen voor post-universitaire studenten met een hogere graad van thuis, 2015/16. Lonen worden berekend op basis van de voltijdbanen in het Verenigd Koninkrijk.

Carrièrebestemmingen voor onze afgestudeerden in de Afdeling Elektrotechniek en Elektrotechniek omvatten IT-bedrijfsanalisten, systeemontwerpers, programmeurs, softwareontwikkelingsprofessionals en productietechnici, evenals elektrotechnici en technische professionals.

Loopbaanvooruitzichten en inzetbaarheid

De University of Nottingham is uitgeroepen tot de beste universiteit in Groot-Brittannië voor afgestudeerden, tegen 2017 The Times en The Sunday Times Good University Guide.

De universiteit van Nottingham wordt consequent genoemd als een van de meest doelgerichte universiteiten door de meest vooraanstaande Britse werkgevers * en kan je een voorsprong bieden als het gaat om je carrière.

Degenen die bij ons een postdoctorale onderzoeksmogelijkheid opdoen, zullen niet alleen steun ontvangen in de vorm van nauw contact met supervisors en specifieke training met betrekking tot uw onderzoeksgebied, u zult ook profiteren van toegewijd loopbaanadvies van onze Careers and Employability Service.

Onze Carrière- en Inzetbaarheidsservice biedt een scala aan diensten, waaronder adviessessies, werkgeversevenementen, personeelsbeurzen en vaardigheidsworkshops - en als je eenmaal bent afgestudeerd, heb je toegang tot de dienst voor het leven.

* De Graduate Market 2013-2016 , High Fliers Research.

Toelatingseisen

 • Toelatingseisen: een hoge 2: 2 of equivalent in elektrische en / of elektronische techniek, of een andere relevante graad, inclusief elementen in signalen en systemen, elektronische schakelingen en digitale signaalverwerking
 • IELTS: 6,0 (niet minder dan 5,5 in elk element).
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Lees Minder
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Meer Minder