Msc draadloze communicatiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat ga je studeren

De bloeiende markt voor mobiele netwerken heeft ertoe geleid dat de telecommunicatie-bedrijven maken hun grootste winst van deze sector van de industrie. Daarom is de vraag naar banen en voor opgeleide ingenieurs om die banen te vullen blijft zeer hoog.

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerden in de techniek of wetenschap gerelateerde disciplines, zoals elektronica, elektrotechniek, Control, Computer Engineering en Informatica, die op zoek zijn naar geavanceerde kennis en specialistische vaardigheden in draadloze communicatiesystemen. Studenten zullen deelnemen aan een mix van academische cursussen met de mogelijkheid om praktische ervaring en professionele opleiding, die allemaal kunnen worden toegepast op een onderzoek of industriële carrière in mobiele en draadloze communicatie.

Studenten zullen een gevorderd niveau van kennis en een verscheidenheid aan gespecialiseerde vaardigheden die de praktische ervaring en professionele opleiding van het onderwerp zal ontwikkelen. Wie dit programma de mogelijkheid om theoretische concepten toepassen op praktische scenario omschreven ondernemingen, evenals de ontwikkeling van een praktische kennis in een breed spectrum van draadloze communicatiesystemen, telecommunicatie en signaalverwerking krijgen. Hoewel veel van de modules starten vanaf de basisconcepten, die ervoor zorgt dat leerlingen goed kan evolueren, zelfs zonder een sterke achtergrond in de communicatie, zal geavanceerde concepten van communicatiesystemen worden gericht, die studenten uit te rusten met een state-of-the-art-kennis voor moderne draadloze communicatie.

Dit programma wordt onderwezen in onze InfoLab21 gebouw, een van de toonaangevende centra van ICT excellence in het Verenigd Koninkrijk in onderzoek en onderwijs. InfoLab21 huisvest ook het Kenniscentrum Business Center (KBC), een bedrijf incubatie en kennisoverdracht suite die een nauwe band tussen onderzoek en industrie biedt in mobiele, draadloze communicatie en computertechnologieën.

een drie weken durende stage regeling dat onze masteropleidingen aanvult: studenten krijgen de kans om nauw samen te werken met een aantal van de bedrijven ondergebracht in de KBC voor hun industriële plaatsing worden gegeven. InfoLab21 is een goed uitgeruste, high-tech omgeving met op de ICT-ondersteuning voor bedrijven, zakelijke incubatie faciliteiten, ICT-onderwijs & training, en research & development.

Cursus Structuur

U vindt er een scala aan modules te bestuderen als onderdeel van je studie, zijn enkele voorbeelden van die hieronder vermeld.

Kern

  • Speech and Image Coding
  • Digital Signal Processing
  • Geavanceerd filteren Systems
  • Geavanceerde Communication Systems
  • Industrial Placement (s)
  • Proefschrift Communicatie- en Informatiesystemen (door Research)
  • Research Methods

De informatie op de website met betrekking tot de modules is correct op het moment van publicatie, maar wijzigingen kunnen noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld als gevolg van de student feedback, Professional wettelijke en regelgevende instanties '(PSRB) eisen, veranderingen personeel en nieuw onderzoek.

Vergoedingen

- Full Time (per jaar) Part Time (per jaar)
UK / EU £ 7390 £ 3695
Overseas £ 18.100 n / a
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Lancaster University is the top 1% of universities globally and is ranked 8th in the UK in the 2017 Guardian League Table. We have a strong and growing international profile, and we welcome students f ... Lees meer

Lancaster University is the top 1% of universities globally and is ranked 8th in the UK in the 2017 Guardian League Table. We have a strong and growing international profile, and we welcome students from around the world which creates a vibrant atmosphere and culturally diverse community. Are you ready to be one of our next generations of science and technology graduates to meet the needs of future global challenges? Lees Minder