Msc computer forensics & cyber security

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De studenten verwerven kennis van computercriminaliteit, politie en forensische methoden, en de wettelijke vereisten voor het verzamelen van bewijsmateriaal.

Aan het einde van het programma, de studenten in staat zijn te beheren en configureren bedrijfskritische gedistribueerde applicaties. Zij een goed begrip van de bedreigingen voor zakelijke netwerken en servers te krijgen ook.

Het programma omvat hands-on training in de huidige forensische gereedschappen zoals gebruikt door de politie. Studenten kunnen dan ook snel een bijdrage leveren aan het welzijn van corporate IT-en informatieve middelen.

Hoewel onze korte cursuscentrum gelegenheid ook verstrekt kan worden om te studeren voor de volgende beroepskwalificaties: Certified Ethical Hacker (EG-Raad); EnCase Computer Forensics, penetratie testen en Vulnerability Assessment.

Inhoud

  • PG Project (CIS) (60 studiepunten)
  • Cyber ​​Security (15 studiepunten)
  • Audit en veiligheid (15 studiepunten)
  • Systeembeheer en veiligheid (15 studiepunten)
  • Computer Crime and Forensics (15 studiepunten)
  • Het beheer van IT Security en Risk (15 studiepunten)
  • Netwerk- en Internet Technology and Design (15 studiepunten)
  • MSc Inductie
  • Engels taalondersteuning Cursus (voor postdoctorale studenten in de School of Computing en Mathematical Sciences)

De beschikbaarheid van een aantal cursussen is onderworpen aan bevredigende beperkingen die in werking in het jaar van binnenkomst kunnen komen. Bovendien zijn sommige opties zijn bespreekbaar, wat aangeeft dat een cursus selectie zal moeten voorafgaand aan de student het uitvoeren van de gevraagde optie te worden goedgekeurd.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten beschikken over:

Een goede eerste graad in de informatica, informatiesystemen of andere informatica-gerelateerd onderwerp.

Potentiële kandidaten die hebben aanzienlijke commerciële of industriële ervaring, maar die diploma's ontbreken moet een interview met de programmaleider zoeken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder