MSc / PGCert / PgDip Coaching Wetenschap

Deze postdoctorale programma's bieden studenten de mogelijkheid om de toepassing van theoretische concepten en de wetenschappelijke gedachte achter high performance coaching praktijk te verkennen. Zij hebben tot doel om innovatieve en progressieve coaches te ontwikkelen door de toegang tot de meest recente onderzoek binnen het veld, waardoor beoefenaars met een postgraduaat leerzame ervaring waardoor ze positieve resultaten voortdurend te vergemakkelijken naast hun atleten.

De programma's proberen te ervaren coaches te werven om 'up-skill' hun kennis in het kader van de verdere professionele ontwikkeling, hoewel studenten met coaching ervaring en carrière ambities van het programma even waardevol vindt.

Hartpury is in een ideale positie om een ​​cursus van dit kaliber te leveren, zoals studenten toegang uitstekende faciliteiten en innovatieve onderwijzend personeel met een breed scala van zowel professionele en academische ervaringen.


Inhoud

  • Coaching Processen en Pedagogiek
  • Het Wetenschappelijk Coach en Reflective Practitioner
  • Onderzoek Methoden en Proefschrift

Onderwijs, leren en assessment

Traditionele lezingen zal slechts een deel van uw cursus. U leert ook door middel van syndicaat werk, individualpresentations, student geleide seminar groepen, analyse van case studies en ervaringsleren via coaching simulaties. Gastsprekers uit het bedrijfsleven en beroepsorganisaties ook bijdragen aan het programma, met de nadruk innovatieve methoden om een ​​omgeving die is leuk, gevarieerd en enorm effectief te maken.


Carrière

Promovendi kan ontwikkelen tot een doctoraat in het vakgebied of werk vinden in coaching of aanverwante disciplines zoals het onderwijs, het hoger onderwijs lezingen of business consultancy.


Toelatingseisen

Studenten zijn verplicht om een ​​2 te hebben: 2 Honours diploma of hoger in een verwante discipline. Het programma stimuleert ook toepassingen van oudere studenten die niet beschikken over deze toelatingseisen als Hartpury beschouwt toepassingen tonen het bewijs van persoonlijke, professionele en educatieve ervaringen die een aanvrager in staat is om de eisen van de postdoctorale studie te ontmoeten in deze opkomende vakgebied te geven.


Programma lengte

Het postgraduaat is een part-time programma, uitgevoerd tussen september en juni van een academiejaar. De Postgraduate Diploma in Coaching De wetenschap kan worden bestudeerd op een full-time of part-time basis. Het kan een jaar full-time programma of het kan een progressie route van de Postgraduate Certificate, in welk geval is het een jaar part-time programma. Beide opties lopen tussen september en juni van een academiejaar.

De masteropleiding kan worden bestudeerd als een full-time geleerd programma en in een periode van twaalf maanden (september-augustus) afgerond. Als dit programma is een progressie van de Postgraduate Diploma in Coaching Science dan zal het worden bestudeerd op een part time basis.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Hartpury College, University of West England »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019