msc cloud-technologie met business management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc Cloud Technology met Business Management

De Master of Science (MSc) is ontworpen om mensen aan te trekken met een eerste graad in Computer Engineering / Information Technology gerelateerde onderwerpen. De cursus op Cloud management met Business is uniek omdat het is ontwikkeld in samenwerking met de Wharfedale Technologies, Inc (WFT) - een leider in het leveren van innovatieve SAP-diensten op de wolk.

De modules van de cursus zullen de studenten kennismaken met de verschillende gebieden van Cloud technologie als zakelijke gerelateerde onderwerpen zoals, Project Management, Leiderschap, Enterprise en Strategie. Professionals uit Wharfedale Technologies zullen alle cloud gerelateerde onderwerpen van aangezicht tot aangezicht in Malta te onderwijzen.

De MSc aangeboden door GCM is een toonaangevende technologische graad met business management. De MSc is de erkende kwalificatie voor de vooruitgang op het gebied van technologie.Bovendien zullen mensen die succesvol zijn in deze cursus de strategische kennis, inzicht en begrip hebben om een ​​succesvolle leider in dit zeer technische gebied geworden. Als alternatief zullen ze ook niet worden ingevoerd om het concept van de onderneming en kunnen ervoor kiezen om hun eigen bedrijf te starten in de Cloud domein. De drie-semester full-time MSc is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op leidinggevende functies in het toonaangevende technologie-organisaties.


Waarom een MSC in Cloud Technology met Business Management

De Information Technology (IT) landschap wordt steeds evoluerende. In de afgelopen jaren heeft geleid tot veranderingen die zinvol en nuttig voor het bedrijfsleven zijn. Als we kijken naar de toekomst, is het waarschijnlijk dat meer en meer bedrijven hun huidige IT topografie zullen evalueren en meer bewegen in een SAAS (Software As A Service) gebaseerd model, die wordt aangedreven door het Cloud platform en technologie.Dit zorgt niet alleen kostenbesparingen, maar verwijdert redundante hardware. Dit betekent dat bedrijven moeten herstructureren hun interne IT-implementatie strategie moet en. Zij zouden middelen nodig met een diep begrip van Cloud (private en hybride)-technologie in hun datacenters te voeren. Cloud-infrastructuur specialisten zal veel worden gezocht en zal in hoge vraag als ze verplicht zullen worden om data te verplaatsen in en uit hun datacenters en verwijder de inherente latentie in cloud-gebaseerde applicaties. Er zal een enorme behoefte aan professionals die in staat zijn om verschillende ERP-toepassingen, alsmede het beheer van data en diverse veiligheidsaspecten rond het te begrijpen en uit te voeren zal zijn. Verder is de cursus zal laten zien hoe de verschillende toepassingen binnen het bedrijfsproces in kaart. Projectmanagers binnen de IT-ruimte zal de noodzaak van het uur omdat ze verplicht zullen worden om meer systemen met minder interne IT-resources te implementeren.Verdere data-integratie zal de vraag professionals die het beheer van meerdere cloud-gebaseerde leveranciers die data silo's, die moeten worden geïntegreerd in een samenhangend datamodel veroorzaakt begrijpen.

Laatst bijgewerkt op sep 2013

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Global College Malta is a tertiary education private institution established in 2012 offering degree courses according to British standards in SmartCity Malta. Our first courses commence in September ... Lees meer

Global College Malta is a tertiary education private institution established in 2012 offering degree courses according to British standards in SmartCity Malta. Our first courses commence in September 2013.Our aim is to provide international quality education and research in a supportive environment, producing graduates who will use their education to benefit themselves and society. Lees Minder