Msc chemie van het milieu

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc Chemistry van Milieu

  • Periode van studies: 2 jaar
  • Studiepunten: 120
  • Taal: Engels


Programma beschrijving


Specialisatie in de «Chemie van de omgevingen» biedt specialisten met een M. Sc graad in de chemie - experts op het gebied van milieu-chemische en biochemische biedt. De masteropleiding «Chemie van de Environments» stelt het onderwijs op een hoog academisch niveau op basis van een interdisciplinaire benadering. De belangrijkste aandachtspunten zijn op chemische en ecologische aspecten van de Chemie van het milieu. Het programma is gericht op het opleiden van deskundigen, in staat om gewogen beslissingen over verschillende milieu-onderwerpen, waaronder in een internationale context.


De duur van het programma is 4 semesters (2 academiejaren). Het programma omvat het bestuderen van theoretische en praktische disciplines (16 disciplines), wetenschappelijk onderzoek, stage, voorbereiding en M. Sc promotie.


Leerresultaten


Afgestudeerden van het programma zal vaardigheden van praktische en theoretische werk onder de knie, die hen zal helpen om weloverwogen beslissingen over milieukwesties in hun professionele activiteiten, waaronder de internationale context:

- Kennis van de inhoudelijke bepalingen van het wetenschappelijk onderzoek methodologie
en het vermogen om te passen in het werk;

- Het vermogen om moderne methoden van het verzamelen, analyseren en verwerken gebruik
van wetenschappelijke informatie;

- Het vermogen om wetenschappelijke kennis te ontwikkelen op een probleem van het onderzoek in de
vorm van rapporten, publicaties, enz.


Carrièremogelijkheden


Afgestudeerden van het programma kunnen hun kennis en competenties te werken als faculteit spullen of onderzoekers toe te passen op binnenlandse en internationale universiteiten of academische instellingen.


Toelatingseisen

  •  Bachelor of specialist graad in de scheikunde of biologie;
  •  Engels Taal niveau - ten minste IELTS - 6, 0 TOEFL iBT - 79
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countr ... Lees meer

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countries. Lees Minder