Msc business analyse en financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze cursus is voor u als u wilt uw begrip van de economie en kwantitatieve technieken toe te passen op de analyse van de problemen in het bedrijfsleven regelgeving, organisatie en financiën. De MSc in Business Analysis en financiën biedt u de mogelijkheid om uw kennis van de economie van toepassing zijn op de analyse van zakelijke problemen en financiën. De cursus combineert geavanceerde academisch leren met real-world praktische inzichten en opent een breed scala aan carrièremogelijkheden.

Door deze MSc, zul je geavanceerde kennis en expertise te krijgen in kwantitatieve technieken en hebben de mogelijkheid om deze vaardigheden aan het oplossen van problemen op het gebied van zakelijke regelgeving, organisatie en financiering van toepassing. De cursus zal u uitrusten met de computer vaardigheden die kunnen worden toegepast op zakelijke data-analyse en het vertrouwen in het gebruik en de presentatie van economische argumenten in uw professionele rol te ontwikkelen. Om u te helpen de vaardigheden die vooraanstaande werkgevers vragen om te ontwikkelen, en laat u zien hoe handelaren werken, we hebben 12 Bloomberg terminals in de Universiteitsbibliotheek.

Na voltooiing van de MSc zal u bereid voor een breed scala van loopbanen in het management, de overheid en internationale organisaties.

Toelatingseisen

Een goede tweede klasse graad of gelijkwaardig document van een erkende universiteit met een aantal wiskundige of statistische content.

Engels taaleisen

IELTS 6.5 of gelijkwaardig. Als uw eerste taal niet Engels is, kan het nodig zijn om het bewijs van uw Engels taalvaardigheid te bieden. Als u nog niet voldoet aan onze eisen, onze Engels Taalonderwijs Unit (ELTU) biedt een scala aan cursussen om u te helpen uw Engels te verbeteren om de nodige standaard.

Carrièremogelijkheden

Aan het begin van de cursus leer je de content voor de Investment Foundations certificaat aangeboden door de CFA te dekken. Het wordt erkend door werkgevers in de financiële sector en kan extern worden afgerond aan de Universiteit voor een kleine vergoeding. U zult ook kennis met de Bloomberg Terminals en krijgen de kans om een ​​gratis online onderzoek, 'Bloomberg Essentials' te voltooien. Het invullen van deze professionele certificaten kunnen je echt helpen opvalt aan de werkgevers.

U profiteert van carrière ondersteuning van onze in-house Career Development Manager en de Universiteit van de Career Development Service die toegesneden postdoctorale inzetbaarheid ondersteuning biedt. Veel van onze studenten zijn gegaan om te werken in de wereldwijde organisaties in sectoren zoals het bankwezen en financiën, engineering, service-industrie, logistiek en technologie, maar ook overheden, NGO's en liefdadigheidsinstellingen, of nagestreefd loopbaan in de academische wereld en het onderwijs.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Leicester School of Business has an excellent reputation for postgraduate teaching. Studying here will help prepare you for a wide range of career opportunities in government, busine ... Lees meer

The University of Leicester School of Business has an excellent reputation for postgraduate teaching. Studying here will help prepare you for a wide range of career opportunities in government, business or the financial services sector, as well as for future research. Lees Minder
Leicester , Hong Kong + 1 Meer Minder