Msc bescherming van het milieu: het herstel en beheer van milieu

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Missie van de studie

De Interfacultaire Studie van Milieubescherming is gericht op studenten met een uitgebreide en interdisciplinaire kennis van het milieu door de beste specialisten gepresenteerd uit een reeks van wetenschappelijke gebieden van verschillende faculteiten van de Universiteit van Warschau Life Sciences - SGGW.

Doel van de specialisatie (major)

Deze specialisatie is opgericht om haar studenten met (i) inzicht in de biologische processen, juridische aspecten en regels voor het beheer van de bescherming van het milieu, en (ii) een scala van instrumenten voor toekomstige specialisten die in staat is het veiligstellen van de goede kwaliteit van het milieu zal worden voorzien en wie zal vaardigheden om problemen met betrekking tot de natuurlijke omgeving op verschillende niveaus op te lossen.


Gedetailleerd programma van studies


Het programma is verdeeld in drie semesters. Het bestaat uit zowel de lezingen en seminars klassen / labwork. De gedetailleerde lijst van onderwerpen is als volgt:

a) Eerste jaar: Ecotoxicologie, wiskunde en statistiek, Milieubeleid, Plant aanpassing aan de milieu-invloeden, Ecologische bases van de natuurbescherming, Geïntegreerd waterbeheer en de restauratie, Hydrogenic bodems, milieuaspect in het landschap planning en ontwerp, Bodembiologie, ecologische infrastructuur in agrarisch landschap, Restauratie tot ecosysteem van wilde medicinale planten, Case study van milieu herstel - deel I, Land en water behoud, ecologische engineering voor bescherming van het milieu, gevaar Bodemverontreiniging en bescherming

b) Tweede jaar: Milieu processen modelleren, Behoud en herstel van insecten tot ecosysteem, milieu-aspecten van ziekten van vrij levende dieren, herbebossing, Ecotoerisme, Risico-analyse, Project management, Case study van milieu herstel - deel II, Diploma seminar.

Vereisten

  • Bachelor diploma of gelijkwaardig in Environmental Sciences, Biologie of Agriculture.
  • Bevestigd beheersing van het Engels.

Duur: drie semesters; Start: 1 maartWerving


Deadline: 15 januari

Kwalificatie gebaseerd op resultaten van de eerste graad studies (graad gemiddeld) en wetenschappelijke interesses.

Aantal beschikbare plaatsen: 15 tot 17.

De volgende documenten moeten via e-mail worden verzonden of ingediend door u bij het Bureau voor Studenten Zaken:

  • Ondertekende aanvraagformulier met een foto bijgevoegd;
  • Een fotokopie van een geldig paspoort of ander document waaruit blijkt dat de identiteit van de kandidaat (het originele document is bij aankomst te worden voorgelegd);
  • CV in het Pools of Engels;
  • Een document waaruit blijkt dat de kennis van het Engels;
  • Een certificaat van het consulaat bevestigt Poolse afkomst of Pools Handvest, indien de kandidaat bezit een;
  • Origineel of een gewaarmerkt afschrift van het hoger onderwijs afstuderen diploma (een fotokopie van het origineel gecertificeerd met het zegel van de instelling / universiteit die het heeft afgegeven.), Samen met supplement / transcript of records (een specificatie, met inbegrip van de onderwerpen genomen, numer van uren en rangen), die recht geven op de tweede cyclus studies uit te voeren in het land van afgifte. Het diploma moet een apostille dragen.
  • Een kopie van de middelbare school diploma - een document dat recht geeft op studies uit te voeren in het land van afgifte. Op verzoek van de aanvrager is verplicht apostille te bieden.
  • Documenten die in andere dan het Pools of Engels talen moeten worden vertaald. De vertaling wordt gemaakt of gecertificeerd door de consul van de RP of door een beëdigd vertaler, opgenomen in het panel van beëdigde vertalingen van het Ministerie van Justitie.
Laatst bijgewerkt op jan 2017

Over de school

Warsaw University of Life Sciences (SGGW) is the oldest agricultural academic school in Poland, its history dates back to 1816. At present, the university consists of 13 faculties; there are 27,000 st ... Lees meer

Warsaw University of Life Sciences (SGGW) is the oldest agricultural academic school in Poland, its history dates back to 1816. At present, the university consists of 13 faculties; there are 27,000 students enrolled. They can choose from 34 disciplines and 61 specialties. Lees Minder