Msc beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Elke organisatie vraagt ​​om high-level management om vlot en efficiënt te kunnen werken. Van strategie en beleid van ontwikkeling en innovatie, sterke managers leiden succesvolle bedrijven, naar voren rijden ze en het verhogen van hun profiel, winst en reputatie. Open voor het bedrijfsleven, management en economie afgestudeerden, dit MSc is een gespecialiseerd programma dat zal voortbouwen op uw bestaande vaardigheden en kennis en ze ontwikkelen om Masters niveau.

Het programma introduceert studenten tot geavanceerde concepten voor het beheer door middel van een combinatie van de kern stichting onderwerpen voor het selecteren van één van de vier specialistische trajecten. Studenten hebben ook de mogelijkheid om een ​​gemengde route route kiezen, het afstemmen van de cursus aan hun eisen.

Lees meer over de specialistische trajecten:

 • Management: Strategie MSc
 • Management: Ondernemerschap & Innovatie MSc
 • Management: Operations MSc
 • Management: Organisatie Leadership & Change MSc

Studenten die het ondernemerschap en innovatie traject zal ook de mogelijkheid om te verkennen opstarten van hun eigen bedrijf.

Kwalificaties

Kwalificatie titels weerspiegelen de gekozen specialist route:

 • MSc Management: Strategie
 • MSc Management: Operations
 • MSc Management: ondernemerschap en innovatie
 • MSc Management: Organisatie Leadership and Change

Studenten zullen ook de mogelijkheid om een ​​gemengde route bestuderen, afstuderen met een 'MSc Management'.

Waarom deze cursus bestuderen

 • Kans om een ​​van de vier specialistische trajecten te bestuderen; Strategie, Operations, Ondernemerschap en Innovatie, en Organisatorische Leadership and Change. Studenten kunnen ook studeren een gemengde route, het afstemmen van het programma om hun exacte eisen voldoen.
 • Ondersteunt een verscheidenheid van loopbanen, met inbegrip van advisering, onderzoek en beleid en management functies binnen zowel het MKB als grote multinationals. Studenten die het ondernemerschap en innovatie traject hebben de mogelijkheid om te verkennen opstarten van hun eigen bedrijf.
 • De Universiteit van Birmingham is een elite instelling met een wereldklasse campus en faciliteiten, en werd uitgeroepen tot The Times en de Sunday Times University of the Year 2013/14.
 • Birmingham Business School is een wereldwijde centrum van het onderwijs en onderzoek van topkwaliteit, die de 'Triple Crown' van de internationale accreditaties: AMBA, EQUIS en AACSB.
 • U wordt gegeven door deskundige docenten in een vriendelijke, ondersteunende en internationale omgeving met een cursussen alleen assessment structuur voor elke module; 80% Individuele, 20% Group Work.

Toelatingseisen

Een goede Honours degree (2: 1 of hoger) of een postgraduate diploma van een Britse universiteit of gelijkwaardig. De mate moet worden in het bedrijfsleven, management, economie, accounting, finance of een soortgelijk onderwerp in Business. Studenten zonder voorafgaande studie in Business misschien wel interesse zou in onze MSc International Business.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Lees meer

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Lees Minder