Msc beheer van human resources (Oman)

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom deze cursus?

Het effectieve beheer van de werknemers in de private en publieke sector is de sleutel tot het toekomstige succes van de Omani economie.

Oman is een snelle transformatie in het personeelsbestand, gedreven door technologische en generatiewisseling en noodzakelijk door beleid gericht op de aanwezigheid van Omanis op alle niveaus op de werkplek te verhogen.

Het doel van de MSc in Managing Human Resources is om HR-professionals en degenen die aan het werk op dit gebied met de middelen om effectief te opereren in deze snel veranderende omgeving.

Deze cursus biedt u de mogelijkheid om organisaties te studeren en het beheer van het werk in de diepte.

Bij het bestuderen van het beheer van de mensen, zal je bezighouden met eigentijdse ideeën en argumenten over Human Resource Management en International Human Resource Management binnen organisaties.

Dit zal verder worden gecontextualiseerd aan de specifieke uitdagingen voor HR-professionals in Oman en de bredere regio.

Wat u zult bestuderen

Het programma zal rusten studenten om kritisch na te denken over kwesties met betrekking tot de internationale context van de beroepsbevolking in Oman en de rest van de regio, alsmede hen aan te moedigen meer praktisch na te denken over de vaardigheden die nodig zijn om te beheren in een internationale context.

Het programma zal ook uitgebreide ondersteuning voor persoonlijke ontwikkeling door middel van de inductie proces, overdraagbare vaardigheden workshops, teambuilding evenementen, mogelijkheden om te netwerken, bezoeken aan organisaties met een internationaal profiel en gastsprekers.

Grote projecten

U krijgt een 15.000-woord proefschrift te voltooien op basis van een relevant onderwerp human resources. Ter voorbereiding van dit, zullen de studenten reeds hebben afgerond Methoden voor HR Professionals. Onderzoek voor het proefschrift zal normaal worden uitgevoerd binnen de studenten eigen organisatie.

Inrichting

Dit programma zal in ons International Centre worden geleverd in Oman gevestigd in het College van Bank- en Financiewezen.

Toelatingseisen

Eerste of tweede klas Honours diploma of gelijkwaardig, in elke discipline. Bovendien zullen alle succesvolle aanvragers regel verplicht een periode van relevante ervaring in een human resources en algemeen management posities te hebben gehad.

Voor studenten wier eerste taal niet Engels is, de verwezenlijking van een IELTS score van 6,5 zonder criteria onder de 5,5.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Lees meer

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Lees Minder
Glasgow , Athene , Zürich , Singapore , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , muskaatdruif , muskaatdruif , Dubai , Abu Dhabi , Milaan , München , Beijing , Toulouse + 15 Meer Minder