Msc beheer: ondernemerschap & innovatie traject

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ondernemingsschap is de kern van een succesvolle zakelijke, drijvende kracht achter innovatie en voortdurend nastreven van nieuwe verworvenheden en ambities. In deze rol ben je verantwoordelijk voor een aantal van de meest opwindende, dynamische en inspirerende ontwikkelingen in een heel scala van industrieën. Open voor het bedrijfsleven, management of economie afgestudeerden, zal dit MSc bouwen op uw bestaande vaardigheden en kennis en ze ontwikkelen om Masters niveau.

Het programma introduceert studenten tot geavanceerde concepten voor het beheer door middel van een combinatie van de kern stichting onderwerpen voor het selecteren van één van de vier specialistische trajecten. Studenten hebben ook de mogelijkheid om een ​​gemengde route route kiezen, het afstemmen van de cursus aan hun eisen.

Het programma is gestructureerd in drie componenten; zes belangrijkste fundament vakken (60 studiepunten), een van de vier specialistische trajecten (60 studiepunten), en een proefschrift (60 studiepunten). Het programma MSc management wordt beoordeeld door alleen cursussen, er zijn geen examens.

Studenten die de Ondernemerschap & Innovatie route ondernemen zullen ook de gelegenheid hebben om hun eigen bedrijf te starten.

Waarom deze cursus bestuderen

  • Geleentheid om een ​​van de vier specialistische trajecten te bestuderen; Strategie, Operaties, Ondernemerschap & Innovatie, en Organizational Leadership and Change. Studenten kunnen ook studeren een gemengde route, het afstemmen van het programma om hun exacte eisen voldoen.
  • Ondersteunt een verscheidenheid aan carrières, waaronder advies, onderzoek en beleidsvorming, en managementfuncties binnen zowel MKB als grote multinationals. Studenten die het traject Entrepreneurship & Innovation ondernemen, hebben de gelegenheid om hun eigen bedrijf te starten.
  • De Universiteit van Birmingham is een elite instelling met een wereldklasse campus en faciliteiten, en werd uitgeroepen tot The Times en de Sunday Times University of the Year 2013/14.
  • Birmingham Business School is een wereldwijde centrum van het onderwijs en onderzoek van topkwaliteit, die de 'Triple Crown' van de internationale accreditaties: AMBA, EQUIS en AACSB.
  • U wordt gegeven door deskundige docenten in een vriendelijke, ondersteunende en internationale omgeving met een cursussen alleen assessment structuur voor elke module; 80% Individuele, 20% Group Work.

Toelatingseisen

Een goede Honours degree (2: 1 of hoger) of een postgraduate diploma van een Britse universiteit of gelijkwaardig. De mate moet worden in het bedrijfsleven, management, economie, accounting, finance of een soortgelijk onderwerp in Business. Studenten zonder voorafgaande studie in Business misschien wel interesse zou in onze MSc International Business.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Lees meer

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Lees Minder