msc bedrijfsvoering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc Business Management

&nbsp

Je verwerft de essentiële vaardigheden en geavanceerde kennis die nodig is om te opereren als een effectieve manager in de veeleisende en snel veranderende zakenwereld.

Het programma introduceert geavanceerde management theorieën en ontwikkelt uw vermogen om deze kennis te gebruiken in de praktijk, met name bij de omgang met complexe, onderling afhankelijke aard van het internationale bedrijfsleven.

U kunt ook winnen analytische vaardigheden om weloverwogen beslissingen te nemen bij de behandeling van een scala aan management kwesties, en worden aangemoedigd om na te denken over deze keuzes en hun maatschappelijke impact.

&nbsp

&nbsp

Doelgroep

&nbsp

Het programma is bedoeld voor afgestudeerden in non-business-georiënteerde vakken, zonder voorafgaande bestuurlijke ervaring, of degenen die wensen om hun begrip van het management proces te verdiepen.

&nbsp

&nbsp

Programma Modules

&nbsp

Principes van Marketing Management

Beheer van Financiën International Business Environment en Strategie People Management twee optionele modules uit een brede keuze Beroepsvaardigheden Onderzoeksmethoden proefschrift of project

&nbsp

&nbsp

Entry Requuirements

&nbsp

Naar in aanmerking te komen voor toelating, moeten aanvragers normaal bezitten:

  • een goede Honours diploma of gelijkwaardig
  • een goede beheersing van het Engels: als Engels is niet uw eerste taal en je hebt niet onderzocht in het Engels in de laatste twee jaar, dient u een IELTS score van 6 hebben. 0 of TOEFL score van 550 (of 79 voor de internet-based test)
  • een academische referentie
Laatst bijgewerkt op okt 2011

Over de school

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world.

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world. Lees Minder