Deze cursus is voor u als u wilt een analytische benadering van de gebruikte materialen in de moderne bankwezen en financiën in de internationale context methoden te begrijpen. De MSc in Banking en International Finance biedt een uitgebreide inzicht in de principes van het bankwezen en financiën en is de ideale basis voor een breed scala van professionele rollen. De cursus combineert strenge academische normen met real-world praktische inzichten en opent een breed scala aan carrièremogelijkheden.

Je zal een sterke beheersing van de analytische technieken, informatica en onderzoeksmethoden te krijgen voor het oplossen van problemen en het ontwikkelen van uw kritische analyse van de economische theorieën en debatten. De cursus zal u uitrusten met het vertrouwen in het gebruik en de presentatie van economische argumenten in uw professionele rol.

Om u te helpen de vaardigheden die vooraanstaande werkgevers vragen om te ontwikkelen, en laat u zien hoe handelaren werken, we hebben 12 Bloomberg terminals in de Universiteitsbibliotheek.

Dit MSc opent carrièremogelijkheden als econoom bij de overheid, het bedrijfsleven en vele internationale organisaties en is een goede voorbereiding als u wenst te verplaatsen in het bankwezen, meer in het algemeen financieel beheer, de overheid of de financiële sector.

Toelatingseisen

Een goede tweede klasse graad of gelijkwaardig document van een erkende universiteit met een aantal wiskundige of statistische content.

Engels taaleisen

IELTS 6.5 of gelijkwaardig. Als uw eerste taal niet Engels is, kan het nodig zijn om het bewijs van uw Engels taalvaardigheid te bieden. Als u nog niet voldoet aan onze eisen, onze Engels Taalonderwijs Unit (ELTU) biedt een scala aan cursussen om u te helpen uw Engels te verbeteren om de nodige standaard.

Carrièremogelijkheden

Aan het begin van de cursus leer je de content voor de Investment Foundations certificaat aangeboden door de CFA te dekken. Het wordt erkend door werkgevers in de financiële sector en kan extern worden afgerond aan de Universiteit voor een kleine vergoeding. U zult ook kennis met de Bloomberg Terminals en krijgen de kans om een ​​gratis online onderzoek, 'Bloomberg Essentials' te voltooien. Het invullen van deze professionele certificaten kunnen je echt helpen opvalt aan de werkgevers.

U profiteert van carrière ondersteuning van onze in-house Career Development Manager en de Universiteit van de Career Development Service die toegesneden postdoctorale inzetbaarheid ondersteuning biedt. Veel van onze studenten zijn gegaan om te werken in de wereldwijde organisaties in sectoren zoals het bankwezen en financiën, engineering, service-industrie, logistiek en technologie, maar ook overheden, NGO's en liefdadigheidsinstellingen, of nagestreefd loopbaan in de academische wereld en het onderwijs.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van University of Leicester, School of Business »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
7,500 GBP
UK / EU-studenten. £ 15.240 internationale studenten.