Msc accounting & finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Toelatingseisen:

Aanvragers moeten een gepast niveau 7 Postgraduate Diploma houden. Bewijs van Engels Taal vermogen op een niveau dat gelijkwaardig is aan IELT's 6.5. Andere kwalificaties kan worden beschouwd op een geval per geval. Informeer naar uw specifieke kwalificatie.

Minimum leeftijd:

19 yrs

Duur:

6 maanden

Intake Data:

Januari, april, juli en oktober van dit MSc in boekhouding en financiën is een 6 maanden durend programma waarmee u uw voorafgaande kwalificaties en top up gebruiken om een ​​MSc award. Het verbetert uw vermogen om na te denken over het beheer en organisatorische veranderingen door middel van een strategisch perspectief.

Het diploma wordt uitgereikt door de Universiteit van Northampton en geleverd via onze partners LSM. Stratford College geeft aanvullende state of the art, cursussen om u te helpen langs uw academische programma met gemak. Deze aanvullende cursussen maken geen deel uit van de opleiding geleverd via LSM te vormen en zijn niet verplicht om het bereiken van de graad kwalificatie. Ze worden geleverd door Stratford College voor alle studenten te helpen te helpen de studenten met hun studievaardigheden. Wij zijn trots op het geven van focus en aandacht voor onze studenten. We identificeren hun verbeterpunten en bieden de hulp en ondersteuning die ze nodig hebben om hun academische programma opdrachten te voltooien met gemak! Dit geldt ook voor de opleiding studenten te identificeren en aan te pakken belangrijke opdracht eisen, het verstrekken van inzicht in de juiste toepassing van de Harvard referencing systeem en andere gebieden die begrip van onderzoek, methodiek en andere essentiële studievaardigheden van de student te verbeteren ..

kwalificatie Overzicht

  • Credit Value 60 studiepunten
  • Kwalificatie Niveau 7

Module Synopsis

Module Doelstellingen: kritieke problemen in Accounting

  • Om een ​​kritisch inzicht in thematische aard van de studie van organisaties en de boekhoudkundige en financiële omgeving te ontwikkelen.
  • Om de deelnemers in staat te stellen de taken en verantwoordelijkheden van de boekhouding en finance professionals kritisch te evalueren vanuit een integratie perspectief door de introductie van hedendaagse en alomtegenwoordige kwesties.

Module Doelstellingen: Accounting and Finance Research Project

  • Om de student te voorzien van de mogelijkheid om een ​​basis in onderwezen postdoctoraal niveau te verwerven (niveau 7) zal gaan onderzoeken, en de daarmee samenhangende onderzoeksvaardigheden.
  • Om de student de mogelijkheid een aanhoudende, onafhankelijk onderzoek, waarbij een individueel stuk van conceptuele uit te voeren bieden, toegepast of werk-gerelateerd onderzoek, met als hoogtepunt het schrijven van een proefschrift of project verslag van ongeveer 12.000 woorden.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Stratford College provides tutorial services for high quality British education programmes and workshops locally and internationally.

Stratford College provides tutorial services for high quality British education programmes and workshops locally and internationally. Lees Minder