Msc (gebouw) in vastgoedontwikkeling en-beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Aanvragen voor 2017 zijn nu gesloten

De Wits Real Estate programma is de enige in Zuid-Afrika, dat is gebenchmarkt door onafhankelijke internationale wetenschappers (die zijn experts in het veld) en beoordeeld als vergelijkbaar met soortgelijke programma's in Europa en Noord-Amerika. Dit stelt Wits een onderwijs van wereldklasse met internationaal opgeleide medewerkers alsmede enkele van de meest vooraanstaande experts in de lokale markt aan te bieden. De educatieve ruimtes zijn modern en huis-state-of-the-art faciliteiten. Wij bieden u de mogelijkheid om een ​​onroerend goed kwalificatie op de drempel van de grootste concentratie van vastgoed werkgevers op het Afrikaanse continent waardoor je een carrière starten in de meest verfijnde vastgoedmarkt in Afrika te krijgen.

Carrièremogelijkheden

Onroerend goed (of beter gezegd, vastgoed) verwijst naar terreinen en gebouwen voor gebruik als woningen, kantoren, winkels, restaurants, magazijnen, hotels, etc. Het vertegenwoordigt ongeveer de helft van de economische welvaart in de wereld. Studies op dit gebied kunt u begrijpen hoe om te investeren, hoe om het te beheren, hoeveel te verkopen en hoe om het te ontwikkelen. Het kan ook kunt u anderen hoe het te gebruiken adviseren. Een zekere mate in vastgoed zal toelaten in de publieke en private sector te worden gebruikt door de bedrijven die eigenaar is, te ontwikkelen, te gebruiken of beheerder vastgoed of fungeren als adviseurs. U kunt ook werken voor financiële diensten instellingen, evenals bedrijven die consultancy diensten aan de financiële sector. De volgende zijn enkele van de belangrijkste zakelijke gebieden in de vastgoedsector.

Het curriculum

Postdoctorale studie zal toelaten ofwel een Postgraduate Diploma, een MSc in de bouw te verkrijgen (met specialisatie in Vastgoed en Management). Dit laatste is toegankelijk door middel van cursussen en een onderzoeksrapport (de aangeleerde optie), of door middel van een proefschrift (de optie onderzoek). De Postgraduate Diploma is gericht op kandidaten met een drie jaar Bachelors diploma, meestal in een niet-vastgoed discipline. Kandidaten met een BSc in Real Estate kan ook van toepassing om te studeren voor de Postgraduate Diploma. De Postgraduate Diploma moeten aanvragers studie inschakelen voor een MSc door onderzoek. De aangeleerde MSc is gericht op kandidaten met een Honours graad in Real Estate, Economie, Financiën, Handel, Accounting, Bouwtechniek, Civiele Techniek en Planning. Directe toegang tot de MSc door onderzoek is toegestaan ​​voor kandidaten met Honours in Economie, Vastgoed, Financiën en Economie op voorwaarde dat zij kunnen aantonen vaardigheid in Econometrie en Research Methodology van hun vorige studies.

Het curriculum van de Postgraduate Diploma beslaat 18-maanden part-time time studie. De MSc bestrijkt een jaar full-time studie en twee jaar part-time studie.

Waarom Wits?

Wits University heeft een reputatie gebouwd op onderzoek en academische excellentie. Wits is een van slechts twee universiteiten in Afrika gerangschikt in twee afzonderlijke internationale rankings als een toonaangevende instelling in de wereld en is de enige universiteit in het land dat in de top 1% voorzien in de wereld in zeven gedefinieerde velden van onderzoek op basis van de 2007 ISI internationale rankings. In lijn met deze traditie willen we de leidende instelling in onderzoek en onderwijs van onroerend goed in de wereld. We hebben dus uitgegaan van onze manier om ervoor te zorgen de programma's te meten aan de hoogste internationale normen op het gebied van dekking, educatieve aanpak en de kwaliteit van het onderzoek opleiding. Wits is een van de beste universiteiten in de wereld om te studeren aan als je wilt om een ​​wereldwijde business leider. De inaugurele Alma Mater Index, uitgevoerd door Times Higher Education, behoort 's werelds top tertiaire instellingen door het aantal graden toegekend aan de CEO's van de Fortune 500-bedrijven. Verstand is de thuisbasis van 16 NRF A-rated wetenschappers, op basis van een strenge evaluatie van een individuele wetenschapper onderzoek verslag over vijf jaar. Deze wetenschappers zijn internationale leiders in hun disciplines.

Aanmelding en toelating

Toelatingseisen Voor toegang tot de Postgraduate Diploma programma, zult u een BSc-diploma of gelijkwaardig nodig. Binnenkomst in het MSc-programma zal een Honours graad in vastgoed, economie, financiën, handel, planning, techniek of een verwante discipline vereisen. Toetreding tot het onderzoek opleiding zal eisen dat de aanvrager een Postgraduate Diploma of een BSc Honours diploma, mits de aanvragers hebben doorgegeven cursussen in Econometrie (of gelijkwaardig) en Research Methodology. Aanvragers zullen worden verplicht om een ​​CV en officiële kopieën van de academische transcripten indienen. Onderzoek graad aanvragers nodig zal zijn, in aanvulling op het bovenstaande, in een gebied dat onder onderzoeksprioriteiten van de School een onderzoeksvoorstel in te dienen.

Selectie Proces Toepassingen worden gesloten aan het eind van oktober voor inschrijving in februari van het volgende jaar. We zullen proberen om alle aanvragen te behandelen en stelt de aanvragers van het resultaat binnen twee maanden na afloop van de aanvragen. In uitzonderlijke gevallen kunnen we kandidaten wiens profiel past niet de normale criteria voor een gesprek op hun geschiktheid beter te beoordelen nodigen. Deze interviews zullen plaatsvinden in november. Alle aanvragers zal de uitkomst van hun toepassingen in december weten.

Laatst bijgewerkt op okt 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Wits is strategically located in Johannesburg, a world class city, with countless opportunities for students and staff to engage with and present solutions that will contribute to our country's knowle ... Lees meer

Wits is strategically located in Johannesburg, a world class city, with countless opportunities for students and staff to engage with and present solutions that will contribute to our country's knowledge-base and build our future. With its more than 130 000 graduates in its 91-year history, Wits has made and will continue to make its mark nationally and internationally. Lees Minder