MSc (Econ) Economie en Bedrijfskunde

&nbsp

Op dit programma, ontwikkel je een inzicht in hoe economische instrumenten kunnen van onschatbare waarde zijn in de moderne zakelijke omgeving, en hoe ze kunnen worden gebruikt om een ​​breed scala aan zakelijke aangelegenheden te analyseren.

&nbsp

Je verwerft economische opleiding met betrekking tot zaken, waaronder de studie van kwantitatieve methoden en de economische analyse van bedrijfsgegevens, waardoor u met de expertise van zeer gewilde in de huidige competitieve zakelijke arena. De economische theorie zal worden ingevoerd en die verband houden met een scala van actuele business issues, met de mogelijkheid om deze kennis in praktijk te brengen door middel van een gerichte proefschrift of project.

&nbsp

&nbsp

Doelgroep

&nbsp

De MSc (Econ) Economie en Bedrijfskunde is ontworpen voor zowel pas afgestudeerden, met weinig of geen werkervaring, en voor degenen die hebben gewerkt en nu willen gevorderde studie in dit specialistische onderwerp voort te zetten.

&nbsp

&nbsp

Programma Modules

&nbsp

Economics for Business

Statistische analyse van economische gegevens Current Issues in Business Economics International Business Environment en Strategie twee optionele modules uit een brede keuze Beroepsvaardigheden Onderzoeksmethoden proefschrift of project

&nbsp

&nbsp

Entry Requuirements g>

&nbsp

Om in aanmerking te komen voor toelating, moeten aanvragers normaal bezitten:

  • een goede Honours diploma of gelijkwaardig
  • een goede beheersing van het Engels: als Engels is niet uw eerste taal en je hebt niet onderzocht in het Engels in de laatste twee jaar, dient u een IELTS score van 6 hebben. 0 of TOEFL score van 550 (of 79 voor de internet-based test)
  • een academische referentie
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van Hull University Business School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
12 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet