Ms onderwijs-tesol (Engels leren aan sprekers van andere talen)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MS Education-TESOL (Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen)

De Master of Science in het onderwijzen van Engels naar Sprekers van Andere Talen (TESOL) aan het College of Mount Saint Vincent is een 30-credit curriculum bestaande uit zowel professionele en vaardigheden gebaseerde klinisch georiënteerde cursussen. Het MS TESOL-programma wordt samen met de Verenigde Federatie van Onderwijzers (UFT) aangeboden, om voornemende leraren van de Engelse leerlingen van de kleuterschool tot en met 12 te bereiden. Studenten zijn verplicht om slechts VIJF cursussen op Mount Saint Vincent Riverdale of Manhattan campussen te voltooien, en de overige VIJF cursussen op een UFT-site.

Studenten die dit programma succesvol afronden en die het vereiste examen voor specialiteitsonderwijs van de lerarencertificaten in ESOL verlenen, komen in aanmerking voor de inleidende certificering van New York in TESOL.

Diploma-eisen

De Master of Science, TESOL (Onderwijs Engels aan de Sprekers van Andere talen) diploma vereist de voltooiing van 30 studiepunten:

I. Pedagogische Core Courses 18 studiepunten

 • EDUC 504 crossculturele communicatie
 • EDUC 506 Taal, Cognitieve Ontwikkeling en Culturele Diversiteit
 • EDUC 507 taalkundige analyse
 • EDUC 508 Structuur van Amerikaans Engels
 • EDUC 722 Engels leren als tweede taal I
 • EDUC 725 Onderwijs over de inhoudsgebieden: Methoden van TESOL, Graad Pre-K-12

II. Pedagogische Kenniscursussen 6 studiepunten

 • EDUC 605 Curriculum en Materialen in TESOL
 • EDUC 726 Evaluatie in het Engels als tweede taal

III. Veldervaring 6 studiepunten

 • EDUC 750 begeleid praktijk in TESOL: Pre-K-6
 • EDUC 751 Begeleid praktijk in TESOL: 7-12

IV. Uitgebreid onderzoek

Een passend / mislukt schriftelijk examen is de terminale ervaring voor dit afgestudeerde programma. Studenten zullen een evaluatie sessie bijwonen om zich voor te bereiden op het examen dat de inhoud van het curriculum door deze opleiding weerspiegelt.

Grades

Alle cursussen in het opleidingsprogramma worden geëvalueerd met lettercijfers. De pas / mislukte onderscheiding is uitsluitend van toepassing op het uiteindelijke uitgebreide examen. Er wordt verwacht dat studenten in elke praktijkervaring een minimumgraad van B behalen.

Exit Eisen

De Master of Science in TESOL is een 30-credit curriculum bestaande uit zowel professionele als vaardigheden gebaseerde klinisch georiënteerde vakken. Studenten zullen verplicht zijn om twee begeleide praktische ervaringen te volgen. Informatie over de eisen voor deze klinische ervaringen zal tijdens de oriëntatie door de programcoördinator worden verstrekt. Een uitgebreid onderzoek is de culminerende beoordeling voor deze opleiding

Nieuwe Workshop Requirement

Effectief 31 december 2013 vereist de New York State Department of Education dat alle aanvragers om certificering zes uur coursework of training in Chagging, Bullying, Cyberbullying en Discrimination in Schools: Preventie en Interventie (Artikel 2, Secties 10-18 Van de NYS Education Law). Deze training wordt minstens één keer per campus op het campus aangeboden. Studenten moeten deze workshop voltooien alvorens de voltooiing van het programma te voltooien teneinde College-goedkeuring voor certificering te ontvangen.

New York State Certification

NYS Certificatie voor MS in TESOL

Voorafgaand aan het afronden van de opleiding dienen de studenten een afronding van 12 studiepunten in een vreemde taal of een gebarentaal te schrijven. Voorgraadse coursework, afstudeeropleiding of gelijkwaardig krediet op CLEP of NYU Proficiency worden geaccepteerd.

Studenten die dit afstudeerprogramma succesvol afronden in TESOL zullen:

 1. Voldoet aan de academische vereisten voor de eerste / professionele certificering van New York in TESOL
 2. Wordt aanbevolen aan de staat New York voor initiële / professionele certificering in TESOL K-12

Kandidaten worden op de hoogte gesteld van het certificatieproces voorafgaand aan de voltooiing van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The College of Mount Saint Vincent is a nationally recognized independent, liberal arts college. Committed to the Catholic tradition and ecumenism, the Mount offers more than 40 undergraduate programs ... Lees meer

The College of Mount Saint Vincent is a nationally recognized independent, liberal arts college. Committed to the Catholic tradition and ecumenism, the Mount offers more than 40 undergraduate programs, including a full array of majors and minors and professional preparation in accounting, business, communication, education, and nursing. Lees Minder