Ms onderwijs- adolescent onderwijs en speciaal onderwijs (dubbele certificering)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MS Onderwijs- Adolescent Education and Special Education (Dual Certification)

De MS in Adolescent Education and Special Education (Dual Certification, Grade 7-12) programma aan het College of Mount Saint Vincent is ontworpen voor carrièrewisselaars of recente afgestudeerden die een New York State-licentie willen ontvangen.

Dit 14-maands versnelde programma bestaat uit 45 studiepunten en combineert vitale academische inhoud met praktische leservaring door middel van een onderwijsprogramma. Fellows zijn gekoppeld aan een klaslokaal mentor-leraar. Onderwijsgenoten werken naast hun mentors in een klasgerichte klaslokaal, werken op schoolgebaseerde personeelsbijeenkomsten en vakken op het gebied van professionele ontwikkeling, en nemen instructieve verantwoordelijkheden op als toegewezen. Alvorens activiteiten op de les in de klas op te starten, gaan alle docenten bijeen aan een college van berg Saint Vincent zomerinstituut, ontworpen om de professionele kennis en vaardigheden te verschaffen om een ​​succesvolle carrière in het onderwijs te bouwen.

Succesvolle afronding van dit programma en vereiste licentietoets leiden tot een master's degree plus twee licenties voor de rangen 7-12: een is in een inhoudsgebied, zoals Biologie, Engels, Geschiedenis of Wiskunde, en de andere is in Special Education.

Diploma-eisen

De MS in Adolescent Education and Special Education (Dual Certification, Grades 7-12) vereist de voltooiing van 45 studiepunten.

Studenten kiezen één van de volgende methoden op basis van hun bacheloropleiding. Elke cursus biedt studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​academische discipline effectief in middelbare en middelbare school te leren.

 • EDUC 510 Engels onderwijzen in de middelbare en middelbare school
 • EDUC 511 Sociale wetenschappen onderwijzen in middelbare en middelbare school
 • EDUC 512 Wiskundeonderwijs in de middelbare en middelbare school
 • EDUC 514 Onderwijskunde in het midden en middelbaar onderwijs

Daarnaast zullen de cursussen cursussen selecteren uit het volgende:

 • EDUC 502 Grondslagen in Stedelijk en Multiculturele Onderwijs
 • EDUC 506 Taal, Cognitieve Ontwikkeling en Culturele Diversiteit
 • EDUC 515 Praktijk in het adolescent onderwijs
 • EDUC 526 Studentenonderwijs in het adolescent onderwijs
 • EDUC 527 Classroom Management en Sociale Vaardigheden Instructie
 • EDUC 602 Onderzoek voor klaslokaalleerkrachten
 • EDUC 620 Onderwijsgeletterdheid in de middelbare en middelbare schoollokalen
 • EDUC 702 Onderwijs en Ontwikkeling van de middelbare schoolleider
 • EDUC 712 Strategieën voor Inclusie
 • EDUC 714 Praktijk in de beoordeling en de instructie van speciale leerlingen
 • EDUC 716 Levensduur Special Education
 • EDUC 728 Onderwijs over de inhoudsgebieden: Pedagogiek in Engelse Taalkunsten en Sociale Studies
 • EDUC 729 Onderwijs over de inhoudsgebieden: Pedagogiek in Wiskunde en Wetenschappen
 • EDUC 751 Studentenonderwijs in speciaal onderwijs

Grades

Alle cursussen in het opleidingsprogramma worden geëvalueerd met lettercijfers. Het pas / mislukte onderscheid wordt alleen gebruikt bij de definitieve uitgebreide examen.

Exit Eisen

Alle studenten moeten een uitgebreid examen afleggen. Studenten nemen dit examen na afloop van het programma en moeten minstens drie maanden voor de gepubliceerde testadministratiedatum registreer.

Uitgangscriteria en certificering

Een student die alle academische en professionele eisen voldoet, wordt aanbevolen door de afdeling Onderwijskunde voor initiële / professionele New York State certificering in de relevante inhoudsgraad 7-12 en speciale opleidingsgraden 7-12. De academische vereisten zijn onder meer de afronding van alle opleidingen met de voorgeschreven kwalificaties en het gemiddelde punt. Professionele eisen omvatten demonstratie van affectief gedrag dat geschikt is voor het beroep.

Nieuwe Workshop Requirement

Effectief 31 december 2013 vereist de New York State Department of Education dat alle aanvragers om certificering zes uur coursework of training in Chagging, Bullying, Cyberbullying en Discrimination in Schools: Preventie en Interventie (Artikel 2, Secties 10-18 Van de NYS Education Law). Deze training wordt minstens één keer per campus op het campus aangeboden. Studenten moeten deze workshop voltooien alvorens de voltooiing van het programma te voltooien teneinde College-goedkeuring voor certificering te ontvangen.

New York State Certification

NYS Certificatie voor MS in Adolescent Education en Special Education (Dual Certification Grades 7-12)

Studenten die het afgestudeerde programma succesvol afronden in Adolescent Education and Special Education (Dual Certification Grades 7-12) zullen:

 1. Voldoen aan de academische vereisten voor de eerste / professionele certificering van New York in een inhoudsgebied (Biologie, Engels, Geschiedenis of Wiskunde Graad 7-12)
 2. Voldoet aan de academische vereisten voor de New York State initiële / professionele certificering in Studenten met een handicap Generalist Grades 7-12
 3. Wordt aanbevolen aan de staat New York voor initiële / professionele certificering in de hiervoor genoemde gebieden

Kandidaten worden op de hoogte gesteld van het certificatieproces voorafgaand aan de voltooiing van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The College of Mount Saint Vincent is a nationally recognized independent, liberal arts college. Committed to the Catholic tradition and ecumenism, the Mount offers more than 40 undergraduate programs ... Lees meer

The College of Mount Saint Vincent is a nationally recognized independent, liberal arts college. Committed to the Catholic tradition and ecumenism, the Mount offers more than 40 undergraduate programs, including a full array of majors and minors and professional preparation in accounting, business, communication, education, and nursing. Lees Minder