Lees de Officiële Beschrijving

MSIS Means Leiderschap

Stap in een leidende rol aangedreven door IS analytics en business intelligence business strategie om technologische projecten te brengen, en IT-innovaties op zakelijke uitdagingen.

Ontwikkel breed spectrum mogelijkheden te begrijpen, te analyseren en te beheren organisatorische kwesties van end-user computing om de strategische implicaties van technologische projecten en combineer uw ervaringskennis van de klanten, de markt en de inkomsten cycli met de vaardigheden van IS analytics om een ​​overtuigende zakelijke beslisser geworden .

Ongeacht of je ervaring en opleiding zijn van de techniek en het bedrijfsleven - een Master of Science in Information Systems (MSIS) van Coles College geeft je de meest gewilde vaardigheden van vandaag de dag om u te helpen vooruit te komen in je carrière en word een waardevoller teamlid.

Een Coles College MSIS biedt gemak, betaalbaarheid en flexibiliteit. U vindt ook ervaren en betrokken docenten die les geven en zich actief met je mee, zodat je plaats in de voorhoede van zakelijke technologie.

Leerplan

Lood en blinken uit met een Master of Science in Information Systems (MSIS). Deze professionele graduaat richt zich op de uitdagingen die aan professionals in het veld is vandaag de dag, met inbegrip van data mining voor business intelligence, data-driven zakelijke besluitvorming, IS ethiek, beleid en strategie relevant zijn, IS project portfolio management, IT-integratie van functionele systemen in bedrijven , end to end beveiliging van informatiesystemen, en de wereldwijde IS management.

Via het MSIS programma, leer je zakelijke en technologische oplossingen met praktische toepassingen zoals data driven CRM-oplossingen die u direct in uw huidige organisatie kunt implementeren en dat zal uw mogelijkheden uit te breiden in de toekomst rollen te ontwikkelen.

Core Cursussen

De kern cursussen geven u de technische expertise en zakelijke perspectieven om te leiden binnen een wereldwijde IT-organisatie. Begin met Informatica in het eerste semester en ga via de andere 10 kernvakken (33 kern krediet uur).

Sluitstuk Cursussen

Neem je sluitstuk cursussen aan het einde van je opleiding. Maximaal drie (3) uur uit de lijst telt mee voor je diploma eis. U kunt meerdere sluitstuk cursussen waaronder de 1-op-1 onderhandelde speciale onderwerp, speciaal project en thesis cursussen om uit te spitten uw niche van professionele kracht of voeg diepte en breedte om je kennis en vaardigheden bases.

voordelen

Coles College of Business biedt vele voordelen als je je carrière vooruit te duwen, verhuizen naar een grotere leiderschap in technologische projecten en technologie-gedreven organisaties:

  • AACSB geaccrediteerde-de belangrijkste internationale accreditatie voor colleges van het bedrijfsleven
  • Een business management benadering van strategische technologische uitdagingen
  • Vertrouwd en ervaring met moderne methoden en technologieën, waaronder de database, data mining, business intelligence en data driven CRM.
  • Kleine klassen en toegewijde faculteit
  • Volledige dekking van IS veiligheid en zekerheid met inbegrip van business continuity planning - gegeven door onze nationaal erkende IS veiligheid en zekerheid hoogleraren
  • De meeste klassen hybride (50/50 face-to-face en online engagement), sommige klassen online beschikbaar
  • Loopbaancoaching - meer dan een carrière center, zal uw Coles loopbaancoach u begeleiden door een persoonlijke, bruikbare strategisch plan voor je carrière momentum
  • Een dual MBA-MSIS met slechts een paar klassen meer dan je MSIS alleen
  • Graduate Certificate in Information Security en Assurance beschikbaar zijn, met de meeste cursussen tellen in de richting van uw MSIS en alle klassen online beschikbaar
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 20 andere vakken van Kennesaw State University »

Deze cursus is Online, Campus based, Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Juni 2019
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
290 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Einddatum
Mei 31, 2021
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Aug. 31, 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Einddatum
Dec. 31, 2020
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Mei 31, 2021

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aug. 31, 2020

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Dec. 31, 2020