Ms in milieu-metrologie en beleid

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het hebben van een gezonde en veilige omgeving om te leven is een recht op elk levend mens en een steeds hogere kwestie van sociale rechtvaardigheid. Daarom, als je geïnspireerd was door Rachel Carson's ooit wereldbesparende boek Silent Spring en ernaar streefde om haar voetstappen te volgen door bij te dragen aan het maken van de omgeving waarin we gezonder en veiliger leven, dan is de Environmental Metrology (metrologie is meetwetenschap) , niet meteorologie of metallurgie) en het beleidsprogramma (EMAP) aan de universiteit van Georgetown is perfect voor uw graduate onderwijs en professionele training.

Het EMAP is een uniek gezamenlijk programma tussen Georgetown University, het Nationaal Instituut voor Normen en Technologie (NIST) en het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA).

Dit programma biedt nauwgezet leren in milieumetingen, wetenschap (metrologie) en beleidsvorming over het betrouwbaar identificeren en kwantificeren van toxische en gevaarlijke chemicaliën, het beoordelen van de impact ervan op de menselijke gezondheid en ecologische risico's en het toepassen van de best beschikbare wetenschappelijke gegevens die zo zijn verkregen voor milieubeleid. Het richt zich op de opleiding en professionele training van toekomstige generaties leiders en beoefenaars in de omgevingswereld door middel van metingen van wetenschap om betrouwbare gegevens te leveren voor het ontwikkelen van het beste milieubeleid of wetten.

Het programma Milieumetrologie en -beleid (EMAP) aan de Georgetown University is een baanbrekend afgestudeerd programma dat door de universiteit van Georgetown, het Nationaal Instituut voor Normen en Technologie (NIST) en het Amerikaanse Milieubeschermingsagentschap (EPA) gezamenlijk is ontwikkeld. Het biedt momenteel alleen de mate van master of science in EMAP. Het is echter de bedoeling dat een geïntegreerde Ph.D. programma in EMAP zal in de toekomst op tijd worden aangeboden.

Het EMAP-programma streeft ernaar de ingeschreven studenten de beste opleiding en meest strenge professionele training aan te bieden in een opkomende interdisciplinair gebied van groot maatschappelijk belang dat de organische milieu-metrologie (metingen van wetenschappen) integreert bij het ontwikkelen en implementeren van passende milieubeleid. Het zal een solide intellectuele en technische basis leggen voor studenten om een ​​nieuw type leiders en beoefenaars te worden die sterke competenties hebben en diep inzicht hebben in de ingewikkeldheden in zowel milieu-metrologie als zijn kritische rol om de beste beschikbare wetenschap te gebruiken bij het ontwikkelen en implementeren van geluid data-driven milieubeleid, zowel hier in de VS als in het buitenland.

Het EMAP-programma maakt op unieke wijze gebruik van de complementaire sterke punten van NIST, de ultieme wetenschappelijke autoriteit van de natie bij het valideren en handhaven van geavanceerde meetmethoden, wetenschap en gegevensmetrologie; EPA, het belangrijkste milieubeleidsorgaan van de Nation; en Georgetown University, een van de belangrijkste onderzoeksuniversiteiten van de Nation, om een ​​interdisciplinaire graduate opleiding van wereldklasse te bieden op het gebied van milieumetrologie en beleid.

Het EMAP-programma is een 2-jarig, 40-kredietprogramma met zes milieu-metrologie en vijf milieubeleid gericht kerncursussen; een programma-gefinancierde stage voor zomeronderzoek; een summatieve capstone cursus met thesis; een seminarie cursus; en vier electieve cursussen in milieu- (sociale) wetenschappen, economie, overheid en ethiek.

Praktijkmedewerkers van NIST en EPA bundelen hun krachten in het onderwijzen van de kerncursussen van het EMAP-programma en brengen hun real-world kennis naar de klaslokalen. Door de complementaire academische en praktische sterke punten van wereldklasse te trekken uit Georgetown, NIST en EPA, en gebruik te maken van de geavanceerde instrumenten voor metrologie die worden aangeboden door een partnerschap met Agilent Technologies, de grootste leverancier van analytische instrumenten in de Verenigde Staten, EMAP-programma is een game-wisselaar in het opleiden van een nieuw type leiders en praktijkmensen die cross-the-field kennis en competenties bezitten in zowel milieumetrologie als wetenschappelijk-feitgebaseerde / datagedreven milieubeleidsvorming. Een van de handtekeningsfuncties is de 10-weekse zomervakantieprogramma's die door de programma's worden gefinancierd, beschikbaar bij NIST en EPA.

Het EMAP-programma is ontworpen voor ambitieuze en aspirante Amerikaanse en internationale studenten die voorgraden hebben in STEM (Science, Technology, Engineering, and Math). Die studenten interesseerden in loopbaanpaden op interdisciplinaire terreinen, waarbij een diepgaand inzicht in de gevolgen van gegevens / bewijs verkregen door reproduceerbare wetenschappelijke metingen van cruciaal belang is voor het ontwikkelen en implementeren van de meest geschikte milieubeleid, blijkt dat dit opleidingprogramma geschikt is voor hun behoeften. Het programma is ook geschikt voor traditioneel opgeleide wetenschappers die op zoek zijn naar alternatieve loopbaanpaden en voor overheidsmedewerkers en werknemers uit de privésector die een hogere graad nodig hebben om hun carrière te bevorderen in hetzij milieumetrologie, hetzij een milieubeleid of hun combinatie.

Met zijn voornaamste locatie in de hoofdstad van de VS en de nauwe geografische nabijheid van het hoofdkantoor van NIST en EPA; andere overheidsinstanties voor beleidsvorming; en veel organisaties zonder winstoogmerk, die in het midden van de milieupolitieke wereld de kern vormen, biedt het EMAP-programma aan de universiteit van Georgetown de beste combinatie van ervaringsleer, opleiding en praktijk van de hoogste kwaliteit met overvloedige carrièremogelijkheden voor ingeskreven studenten die streven naar een nieuw type interdisciplinaire leider en beoefenaar op het gebied van milieu-metrologie en beleid worden.

MATE-EISEN

Master of Science in Milieumetrologie en -beleid (EMAP) Programma studenten moeten met succes 40 kredieten afmaken met een gemiddelde van accumulatieve GPA niet minder dan 3,0 op een 4,0-schaal.

Het EMAP-programma is een tweejarige, 40-credit, voltijdsprogramma dat bestaat uit 7 cursussen van 3 studiepunten elk; 8 cursussen van 2 studiepunten elk; een eensteenproject van 3 studiepunten die een uitgebreid rapport en een mondelinge presentatie vereist; en een seminarie serie.

Alle afgestudeerde studenten moeten een gemiddelde accumulatieve GPA van niet minder dan 3,0 (4,0 schaal) behouden om in goede staat te zijn.

Er is een veldervaring nodig tijdens het eerste zomerse semester. Tijdens de tien weken durende veldonderzoekopdracht zullen studenten zich bezighouden met praktijkonderzoek met een onderzoekstherapeut. Voorgestelde locaties: Voornamelijk studenten zullen hun onderzoekservaring op het Nationaal Instituut voor Normen en Technologie (NIST) en het Amerikaanse Milieubeschermingsagentschap (EPA) voltooien. Andere overheidsinstanties of NGO's in dit gebied dienen ook als potentiële locaties: USGS, NIOSH, NIH, FDA, OSHA en andere locaties.

CORE CURRICULUM

Core Courses in Milieu (Chemische & Biochemische) Metrologie

 • EMAP-501: Chemie van milieublootstelling (jaar 1-val)
 • EMAP-502: Statistische Methoden in Metrologie (Jaar 1-Herfst)
 • EMAP-511: Inleiding tot chemische en biochemische metrologie (jaar 1-lente)
 • EMAP-512: Chemische en biochemische meetkunde Lab I: Instrumentale principes en metingen (Jaar 1-Lente)
 • EMAP-513: Chemisch en Biochemisch Metrologie Lab II: Studentenelectie Metrologie Labs / Capstone Voorbereiding (Jaar 2-Herfst)

Core Courses in Milieubeleid:

 • EMAP-503: Inleiding tot Milieubeleidwetenschappen (Jaar 1-Herfst)
 • EMAP-514: Inleiding tot milieurisicobeoordeling en -beheer (jaar 1-lente)
 • EMAP-504: Inleiding tot de Amerikaanse en internationale milieuregels en -voorschriften (Jaar 1-herfst)
 • EMAP-515: Geavanceerd milieubeleid Making Science I: een studie van praktische zaken (Year 1-Spring)
 • EMAP-516: Geavanceerd milieubeleid Making Science II: een studie van praktische zaken (Year 2-Fall)

Alle studenten zijn ook verplicht om een ​​10-weekse stagestudie te doen tijdens de tussen-zomer. Het onderzoeksproject van de zomercursus wordt voortgezet door het Metrologie Lab II en de hoofdsteencursus in jaar 2.

Voor elke student geldt ook een keuzevak in de ethische cursus, naast drie keuzevakken die geselecteerd zijn uit een goedgekeurde lijst van lessen die vergelijkbaar zijn met het volgende:

 • Eén cursus in de overheid (aanbevolen: GOVT 629: Uitvoerende Branch Politiek en Beleidsvorming, Jaar 2-Herfst) of gelijkwaardig.
 • Eén cursus in de economie (aanbevolen: ECON-551: Micro-economie, Jaar 2-Lente) of gelijkwaardig.
 • Een cursus in milieu- (sociale) wetenschappen (aanbevolen: milieuantropologie)

Hoewel er geen cursuscredieten worden behaald, moeten studenten ook een semester wekelijkse interdisciplinaire EMAP Seminar Series bijwonen, waarbij leidende geleerden (NIST, EPA, academia) in milieu-metrologie en milieubeleidsvorming aanwezig zijn.

Sample Cursus Schedule

Een typische tweejarige cursusreeks die leidt tot Master of Science in Milieumetrologie en -beleid is hieronder weergegeven.

Jaar-1 herfstvakantie

 • EMAP-501 Chemie van milieublootstellingen (kern, 3 studiepunten)
 • EMAP-502 Statistische Methoden in Metrologie (kern, 3 studiepunten)
 • EMAP-503 Inleiding tot milieubeleidwetenschappen (kern, 2 studiepunten)
 • EMAP-504 Inleiding tot de Amerikaanse en internationale milieuregels en -voorschriften (kern, 2 studiepunten)
 • EMAP-500 tweewekelijkse seminars / discussiefora (0 credits)

Jaar-1 Lente Semester

 • EMAP-511 Inleiding tot chemische en biochemische metrologie (kern, 3 studiepunten)
 • EMAP-512 Chemie & Biochem Metrologie Lab I: Instrumentale principes en metingen (kern, 3 studiepunten)
 • EMAP-514 Inleiding tot milieurisicobeoordeling en -beheer (kern, 2 studiepunten)
 • EMAP-515 Geavanceerd milieubeleid maken van wetenschap I: een studie van praktische zaken (kern, 2 studiepunten)
 • EMAP-500 tweewekelijkse seminars / discussiefora (0 credits)

Tussen de zomer

 • 10-weekse programma-gefinancierde onderzoeksstage bij NIST of EPA.

Jaar-2 herfstvakantie

 • EMAP-517 / HSCI-501 Arbeidstoxicologie (kern, 3 studiepunten)
 • EMAP-513: Chemisch en Biochemisch Metrologie Lab II: Studentenelectie Metrologie Labs / Capstone Voorbereiding (kern, 2 studiepunten)
 • EMAP-516: Geavanceerd milieubeleid maken van wetenschap II: een studie van praktische gevallen (kern, 2 studiepunten)
 • Een keus in de overheid (3 studiepunten)
 • EMAP-500 tweewekelijkse seminars / discussiefora (0 credits)

Jaar 2 Lente Semester

 • EMAP-518: Capstone Project (kern, 3 studiepunten)
 • Een keus in de economie (3 studiepunten)
 • Een keus in de ethiek (2 studiepunten)
 • Eén keus in milieu- (sociale) wetenschappen (2 studiepunten)
 • EMAP-500 tweewekelijkse seminars / discussiefora (0 credits)

Admissions

Benodigd materiaal

 • Aanvraagformulier,
 • Niet-restitueerbare aanvraagkosten,
 • Verklaring van doel,
 • Officiële transcripties (alle eerdere instellingen),
 • Officiële aanbevelingen (3),
 • GRE Score,
 • TOEFL / IELTS (zie hieronder),
 • CV of CV.

De Algemene Test van het Graduate Record Examination is vereist. Alle aanvragers moeten een Academische Statement of Purpose van één pagina indienen, waarin hun intellectuele belangen en voorgestelde onderwerp (en) van graduate study in detail worden behandeld.

Bovendien moeten alle aanvragers een BS- of BA-graad hebben in een STEM-veld, met een min. 3.0 / 4 GPA; en 1 jaar General Chemistry / lab met succes hebben afgerond; 1 semester Organische chemie / lab; 1 semester Biochemie / lab; en 1 semester Kwantitatieve analyse / lab. Voor degenen die slechts 1 semester Quantitative Analysis / Lab missen, maar verder sterke aanvragers zijn, neem dan rechtstreeks contact op met het Environmental Metrology & Policy Program voor de mogelijkheid om er een bridgecursus voor te regelen.

Andere toelatingseisen zijn drie aanbevelingsbrieven, een wetenschappelijke verklaring van doel, gestandaardiseerde tests (zie hieronder) en een aanvraagkosten. Kandidaten voor toelating tot het Environmental Metrology and Policy Program moeten een cv uploaden als onderdeel van hun online aanvraag.

Officiële exemplaar transcripties moeten naar het volgende adres worden verzonden:

Office of Graduate Admissions

Attn: Referenties - (Envir Metrology & Policy)

Doos 571004

3520 Prospect Street, NW, CB-207

Washington, DC 20057-1004

Aanvragers voor toelating tot het milieu-metrologie- en beleidsprogramma dienen officiële transcripties van ALLE werkzaamheden te verstrekken na middelbare school-voorgraadse cursussen, afstudeeropleidingen, studie in het buitenland, gemeenschapsopleidingen en non-degree cursussen. Deze vereiste omvat ook eventuele overdrachtskredieten die kunnen zijn afgerond bij een ander orgaan dan de opleidingsinstelling.

Een transcript wordt als officieel beschouwd als:

 • voorgelegd aan Georgetown Graduate School in een envelop die is uitgegeven door de instelling en verzegeld door het kantoor van uw universiteit (of een gelijkwaardig kantoor); of
 • aan de Georgetown Graduate School van de instelling via een beveiligde elektronische levering, zoals Scrip-Safe; of
 • Gevraagd van de griffier van de desbetreffende instelling, teruggegeven aan u, en opgenomen ongeopend in uw zelfgemonteerde applicatiepakket voor mailing.

GRE - GRADUATE RECORD EXAM

Resultaten van de Algemene Test van het Graduate Record Examination (GRE) zijn verplicht voor alle aanvragers. Er is geen minimum vereiste score op de GRE. Test scores moeten ontvangen worden op de deadline datum van de aanvraag. Aanvragers moeten zes tot acht weken vanaf de testdatum voor de rapportage van scores aan de instelling toestaan. Applicaties worden niet overwogen zonder GRE scores. Informatie over registreren voor het gebruik van de GRE is te vinden op http://www.gre.org/ttindex.html

NEDERLANDSE PROFICIENCY: TOEFL / IELTS

Alle kandidaten zijn verplicht een taalvaardigheidsvaardigheid aan te tonen die voldoende is om aan de toelatingseisen van de Graduate School of Arts and Sciences te voldoen. Bekwaamheid kan aangetoond worden door de ontvangst van een bachelor of geavanceerde diploma van een erkende instelling van hoger onderwijs in de Verenigde Staten of van een universiteit waar Engels de primaire taal van de opleiding is (let op dat de aanvragers opleidingen krijgen op universiteiten in Amerikaanse gebieden, zoals als Puerto Rico, zijn verplicht de TOEFL of IELTS in te dienen, tenzij de primaire taal van de instructie bij de instelling Engels is).

Alle andere aanvragers moeten minstens een minimum score behalen op de TOEFL- of IELTS-test zoals hieronder vermeld. Test scores moeten ontvangen worden op de deadline datum van de aanvraag. Aanvragers moeten zes tot acht weken vanaf de testdatum voor de rapportage van scores aan de instelling toestaan. Toepassingen van studenten die de TOEFL / IELTS vereisen, worden niet overwogen zonder TOEFL / IELTS scores.

 • TOEFL: een minimale score van 600 (op papier gebaseerde test) of 100 (iBT-test) op de toets Engels als vreemde taal (TOEFL). TOEFL-informatie: http://www.ets.org/toefl/
 • IELTS: Een minimumscore van 7.5 uit het International English Language Testing System. IELTS Informatie: http://www.ielts.org

Overige informatie

Afgestudeerde studenten in het Environmental Metrology & Policy-programma zullen voldoende mogelijkheden hebben om de ambachten te leren van wereldleidende beoefenaars in EMAP van NIST, EPA of andere overheidsinstellingen naarmate ze verdergaan in het curriculum.

Met goedkeuring van de programma's directeur van Graduate Studies, studenten kunnen maximaal zes uur cursussen in een andere afdeling of bij andere instellingen in het consortium van universiteiten van de Greater Washington Area.

Over het algemeen streven we ernaar om een ​​diverse studentenlichamen in te schrijven en aan te moedigen applicaties van individuen met een breed scala aan educatieve en professionele achtergronden.

Lees alstublieft ons toelatingsbeleid, informatie over onze wetenschappelijke voorwaarden, informatie voor zowel binnenlandse als internationale aanvragers en informatie over onze kosten en financiële hulp.

We moedigen potentiële studenten aan om naar een toelatingsevenement te gaan of een bezoek ter plaatse te plannen - faculteit, en het personeel is ook beschikbaar voor bezoeken via Skype of een eenvoudig telefoongesprek als dat beter past bij uw planning.

Stages

Een van de unieke kenmerken van het MS-EMAP-programma is de door het programma gefinancierde stage van tien weken bij het National Institute of Standards and Technology (NIST), de ultieme wetenschappelijke autoriteit van de natie bij het valideren en handhaven van de state-of-the-job. kunstmetingen wetenschap en datametrologie; of de US Environmental Protection Agency (EPA), het belangrijkste milieubeleidsorgaan van de Nation. Studenten krijgen de kans om te werken met en te leren van toonaangevende behandelaars op het gebied van milieumetingen, wetenschap en beleidsvorming. De 10 weken durende stages maken deel uit van een geïntegreerde ervaringsreeks van vier semesters, EMAP-512 Metrology Lab I / EMAP-515 Geavanceerd milieubeleid Making Science I, Internships, EMAP-513 Metrology Lab II / Advanced Environmental Policy Making Science, en EMAP -518 Capstone Project, waarbij studenten rigoureus worden getraind in het combineren van milieumetingen met beleidsvorming. Daarnaast krijgen studenten via het programma regelmatig kansen om te observeren of zelfs deel te nemen aan de beraadslagingsprocessen van relevante Amerikaanse wetgevers. Bovendien kunnen andere overheidsinstanties, zoals de Amerikaanse Geologische Survey (USGS), de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), de Amerikaanse Arbeidsveiligheid en Gezondheidsadministratie (OSHA) en het Nationaal Instituut voor Gezondheid (NIH), enz. Ook de plaats zijn voor stages als de juiste kansen aanwezig zijn.

Carrière Vooruitzichten voor EMAP Studenten

Milieukwesties zijn meestal lokaal met de eerste impact, maar worden snel internationaal in perspectief. Verontreiniging en milieu-effecten worden niet beperkt door politieke grenzen. Voor toekomstige inspanningen is het van belang dat reacties op milieuproblemen die van belang zijn, gebaseerd zijn op de beste beschikbare wetenschap en een duidelijk inzicht in welke data metingen ongeacht waar of wanneer de gegevens worden gegenereerd of gemeten. Dit EMAP-programma is ideaal ontworpen om toekomstige leiders en uitvoerders in de milieusector te voorzien van de noodzakelijke kennis, competenties en vaardigheden om toekomstige beleidsinspanningen te ondersteunen.

Studenten die afstuderen van dit programma zullen goed uitgerust zijn met zowel fundamentele als praktische kennis, technische vaardigheden en competenties in EMAP, die algemeen toepasbaar zijn voor functies in zowel de publieke als private sector - overheid (op alle niveaus) agentschappen en NGO's, onderzoek en academische instellingen en corporate entities. Onderzoek en beleidsontwikkeling in verband met het milieu zullen voor de afgestudeerden van het MS-EMAP-programma de belangrijkste gebieden zijn.

Bovendien komt een aanzienlijk percentage van het EPA-personeel in aanmerking voor pensionering in de komende jaren wanneer de babyboomers hun pensioengerechtigde leeftijd bereiken. Hetzelfde geldt voor vele andere overheidsinstanties (zowel staat als nationaal). Samenwerkers van zowel NIST als EPA zijn van mening dat er een sterke behoefte bestaat aan een dergelijk onderwijsprogramma op basis van hun eigen behoeften binnen hun respectieve overheidsinstanties.

Iedere bedrijfssector heeft behoefte aan milieu-, gezondheids- en veiligheidsbeoordeling, management- en compliance-eisen die van cruciaal belang zijn voor succesvolle bedrijfsvoering en werkgelegenheidskansen voor afgestudeerden. Er zullen extra mogelijkheden zijn in diensten die kritisch steunen op chemische en biochemische metingen, zoals forensische diensten, voedsel- en voedingskwaliteitscontrole- en beoordelingsdiensten, meetlaboratoria in medische tests, chemische en biologische bedrijven, om er maar een paar te noemen.

Een momenteel relevant voorbeeld van waar deze graad een groot voordeel zal verschaffen in termen van toekomstige baanmogelijkheden voor Georgetown EMAP-afgestudeerden is de inwerkingtreding van de nieuwe Toxic Substances Control Act (TSCA), ook wel de Lautenberg Chemical Safety Act (LCSA), in 2016 . De wet werd binnengehaald en bijna unaniem goedgekeurd door zowel republikeinse als democratische wetgevers in beide kamers (403 tot 12 in het Huis en 98-1 in de Senaat), heeft een sterke steun van de chemische industrie en andere belanghebbenden en zal daarom doorgaan met wees de wet van land onder de huidige en toekomstige Amerikaanse administraties. In het kort benadrukt de nieuwe TSCA:

 1. wetenschappelijk testen en risico-gebaseerde evaluatie van alle chemicaliën (oud en nieuw),
 2. bevordering van de ontwikkeling en implementatie van alternatieve wetenschappelijke testmethoden, waaronder op "big data" gebaseerde methoden,
 3. EPA-wetenschapseisen en nieuwe wetenschappelijke normen.

De inwerkingtreding van de nieuwe TSCA zal een enorme werkruimte creëren in industrieën, belangengroepen / ngo's en federale / staatsregelgevende agentschappen. Afgestudeerden van het Georgetown EMAP-programma die rigoureus worden opgeleid en getraind in zowel metrologie (voor wetenschappelijke metingen) en beleid (voor het ontwikkelen van beleid op basis van de best beschikbare wetenschap) zullen bij uitstek geschikt zijn voor werkgelegenheidskansen die door deze nieuwe wetgeving worden gecreëerd.

Meer algemeen, volgens het Occupational Outlook Handbook (2016-17 Edition) van het Bureau van de arbeidsstatistieken, US Department of Labor, op http://www.bls.gov/ooh/life-physical-and-socialscience/environmental- wetenschappers-en-specialisten.htm, de werkgelegenheid van milieu wetenschappers en specialisten zal naar verwachting 11 procent groeien van 2014 tot 2024, sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen. Verhoogde publieke belangstelling voor de gevaren voor het milieu, evenals de toenemende eisen aan het milieu door bevolkingsgroei, zullen naar verwachting de vraag naar milieuwetenschappers en specialisten, dus de afgestudeerden van dit EMAP-programma, stimuleren. De bovenstaande voorspellingen zijn ook van toepassing op de internationale banenmarkt.

Samenvattend, pioniert het EMAP-programma van Georgetown een geavanceerd en geïntegreerd graduaatonderwijs en professionele training van de hoogste kwaliteit in een opkomend interdisciplinair gebied van groot maatschappelijk belang voor toekomstige milieuwetenschappen en beleidsleiders en -beoefenaars, met name op het gebied van toxische stoffenmeting, management, en beleidsvorming. Van hen wordt verwacht dat zij goed kunnen concurreren in een steeds groter wordende werkgelegenheidsruimte die rechtstreeks is gericht op het welzijn van de menselijke samenleving en de aarde op de zeer lange termijn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Georgetown is a major international research university with nine schools, an affiliated hospital and many highly ranked academic programs. Today the university has more than 12,000 undergraduate and ... Lees meer

Georgetown is a major international research university with nine schools, an affiliated hospital and many highly ranked academic programs. Today the university has more than 12,000 undergraduate and graduate students who take classes at five locations. Georgetown has a large and diverse workforce that employs more than 5,000 faculty and staff members. Georgetown continues to move forward as one of the world’s leading universities, building upon its distinctive history, unique values and commitment to justice and the common good. Lees Minder