Ms in mediastudies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma is een onderzoek en theorie-based programma dat de verbinding tussen theorie en praktijk benadrukt. Het curriculum onderzoekt de omgevingen en de impact van de elektronische media van sociale, politieke, culturele en economische perspectieven. Studenten krijgen een grondige kennis van de televisie- en radio-industrie, de opkomende digitale media-industrie, mediageletterdheid, en de belangrijkste kritische, theoretische en onderzoek perspectieven op de media in grote lijnen. De opleiding bereidt studenten om hun opleiding toe te passen in een verscheidenheid aan professionele posities of om hun opleiding voort te zetten door het inschrijven in een doctoraal programma.

Toelatingsexamen eisen

Aanvragers moeten een goed afgeronde undergraduate verslag bieden van ten minste een 3,0 GPA die belofte van het succes in het programma suggereert. Elke aanvrager record wordt afzonderlijk beschouwd in dit opzicht. 10 pagina wetenschappelijke paper die werd geschreven als een undergraduate - kandidaten moeten een essay over hedendaagse media en de maatschappij, die een origineel essay geschreven naar de toepassing, of 5 te begeleiden kan indienen. Als alternatief kan de aanvrager een wetenschappelijke paper in te dienen in een onderwerp gerelateerd aan hun undergraduate grote.

Aanvragers moeten de Graduate Record Examination Aptitude Test score of de Miller analogie Test Score indienen. International aanvragers moeten de test van het Engels passeren als vreemde taal (TOEFL) met een score van ten minste 580 op het papier-gebaseerde test of 237 op de computer gebaseerde test of 92 op het internet-gebaseerde test, alvorens wordt overwogen voor toelating.

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Over de school

Brooklyn College is an integral part of the civic, urban and artistic energy of New York and uses the entire city as a living classroom that broadens our students' understanding of the world around th ... Lees meer

Brooklyn College is an integral part of the civic, urban and artistic energy of New York and uses the entire city as a living classroom that broadens our students' understanding of the world around them. Lees Minder