ms in het management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Management programma is gebaseerd op de overtuiging dat de meeste professionals in het bedrijfsleven, not-for-profit en overheidsorganisaties hebben ruime vaardigheden in hun specialisatie, maar moeten meer kennis en vaardigheid om effectief te leiden en de menselijke complexiteit te beheren in organisaties.

Het Management programma is ontworpen om kwalitatief goed onderwijs aan volwassenen die wensen om kennis te verwerven en vaardigheden die hen zal helpen: 1) efficiënter werken met mensen op alle niveaus in een organisatie, en 2)-functie effectiever bij te dragen in de richting van de verwezenlijking van de organisatorische doelen.

Het programma is ideaal voor managers en andere professionals die banen vereisen frequente interactie met andere mensen of voor toonaangevende en het toezicht op anderen in een organisatorische setting.

Deze masteropleiding wordt aangeboden op geselecteerde locaties handig om werkende studenten die voldoen aan in cluster groepen die bij elkaar blijven voor het gehele programma. Het spectrum en het ontwerp van de benodigde cursussen kunnen studenten hun kennis en vaardigheden toe te passen vrijwel onmiddellijk in hun werk-instellingen.

De MSM-programma wordt aangeboden in verschillende delivery-modellen:

1. Een avond per week van klasse (4 uur) vermeerderd met online Webondersteuning en asynchrone discussie (voor ongeveer 18 maanden).

2. Om het andere weekend, 6 uur les, aangevuld met online Webondersteuning en asynchrone discussie (voor ongeveer 22 maanden).

3. Een weekend per maand met 12 uur les, aangevuld met online Webondersteuning en asynchrone discussie (voor ongeveer 22 maanden).

4. Een gemengde schema met elke cursus met een aantal face-to-face klassen en een aantal online-klasse weken.

5. Volledig online, zonder verblijfsvergunning eisen.

In elk geval zal klassen bestaan ​​uit cohort groepen van werkende volwassenen die samen blijven gedurende het programma.

Het programma bestaat uit een vaste volgorde van de cursussen die studenten in staat stelt om het programma te voltooien binnen ongeveer 18 tot 22 maanden, afhankelijk van de gekozen delivery model.

Laatst bijgewerkt op apr 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

De zakelijke wereld werkomgeving is snel aan het veranderen, steeds meer wereldwijde en concurrerende, met de technologische vooruitgang die een revolutie in de manier waarop wij zaken doen. Op Natio ... Lees meer

De zakelijke wereld werkomgeving is snel aan het veranderen, steeds meer wereldwijde en concurrerende, met de technologische vooruitgang die een revolutie in de manier waarop wij zaken doen. Op Nationale-Louis University's College of Management en Business, combineren we de typische academische klaslokaal ervaring en de realiteit van de zakenwereld. Onze faculteit doceert management theorieën en concepten die onmiddellijk bruikbaar zijn voor u op het werk met het doel om getalenteerde individuen en organisaties van het bedrijfsleven te betrekken bij een krachtig en belonen leren en ontdekken proces. We ontwikkelen leiders die in de steeds veranderende markt uitblinken door strategisch te denken over het oplossen van problemen en uitdagingen, terwijl het benutten kansen. Met meerdere locaties en flexibele planning aanbod onze inzet voor werkende volwassenen is nooit sterker geweest. Lees Minder