ms in financial engineering management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Verscheidene factoren maken de Financial Engineering Management programma aan de Claremont Graduate University uniek en hoogst wenselijk is om zowel studenten als werkgevers.

Onze FE programma heeft een dubbele focus op het financiële beheer en toegepaste wiskunde.

 • In de wiskunde component, ontwikkelen studenten de analytische vaardigheden en technische competenties die nodig zijn om het ontwerp en de complexe financiële producten te beoordelen. Technische uitmuntendheid wordt benadrukt als Fe studenten wiskunde vakken met wiskunde Ph.D. studenten.
 • In de financiële component, studenten ontwikkelen de bestuurlijke visie en leiderschap capaciteiten die nodig zijn om te begrijpen en de verantwoordelijke strategisch gebruik van dergelijke producten te communiceren. Teamwork en leiderschap zijn benadrukt als FE studenten te financieren cursussen met MBA-studenten.

Deze nauwe integratie van het management en wiskunde, het kenmerk van ons programma, is niet beschikbaar op een andere universiteit. Planning is flexibel, niet op slot-stap. De mate kan worden nagestreefd of part-time of full-time.

De zeer gerichte en strikt programma bereidt afgestudeerden voor een loopbaan in een breed scala aan specialiteiten, waaronder:

 • Investment banking
 • Vermogensbeheer
 • Corporate finance
 • Risicobeheer
 • Consulting

Studenten in de Financial Engineering Management Program assortiment in het onderwijs en ervaring uit de recente studenten aan Ph.Ds die werkzaam zijn in het beheer-level posities. In de afgelopen jaren hebben studenten in het programma opgenomen:

 • Een obligatie handelaar uit Singapore
 • Een astro natuurkundige uit de United States Air Force
 • Een leraar wiskunde
 • Een versnelde student economie
 • Een analist modelleren van Boeing
 • Een recente econoom
 • Een executive manager met een Ph.D. in de chemie.

Terwijl hun leeftijd en ervaring varieert sterk, onze studenten te delen sterk kwantitatieve achtergrond en proeve van bekwaamheid, zoals weergegeven in GMAT of GRE testscores en undergraduate majors. In de afgelopen jaren hebben onze studenten gerangschikt rond de 85e percentiel op de kwantitatieve gedeelte van het GMAT of GRE. Een geschatte verdeling van de undergraduate graden van de laatste studenten is:

 • 10% Wiskunde
 • 15% Wiskundige Economie
 • 35% Engineering
 • 25% Economie
 • 10% Chemie / Bio Chemie
 • 5% Business

Verzoekers in de Financial Engineering programma moet zijn sterke ontwikkeling van prestatie in kwantitatief georiënteerde undergraduate disciplines en hebben voltooid multivariabele calculus en lineaire algebra cursuswerk. Ideale kandidaten zijn geïnteresseerd in de toepassing van complexe wiskundige concepten tot financiering en risicomanagement en het potentieel hebben om effectief te functioneren als leiders in professioneel management omgevingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Waarom Drucker? Wat maakt een school verschilt van het volgende? Wij geloven dat het de filosofie en de mensen die uiteindelijk zal het definiëren van uw grad school ervaring. En onze filosofie is ge ... Lees meer

Waarom Drucker? Wat maakt een school verschilt van het volgende? Wij geloven dat het de filosofie en de mensen die uiteindelijk zal het definiëren van uw grad school ervaring. En onze filosofie is gebaseerd op de mensen-management als een menselijke onderneming, als een liberaal kunst. De mensen die je zult ontmoeten op de Drucker School weerspiegelen deze filosofie van het personeel, aan de faculteit, je medestudenten in elke interactie. U wordt met respect behandeld, geprezen om je individualiteit, en omarmd door de collegiale synergie van onze academische gemeenschap. Hier vindt u hoge verwachtingen en uitdagend programma's, maar ook woorden van bemoediging en deskundige begeleiding. U vindt professoren het publiceren van de toonaangevende boeken in hun vakgebied, die staan ​​te popelen om je bezighouden met levendige discussies over de meest urgente kwesties. U vindt een management stijl die de teelt van het menselijk potentieel als meest waardevolle van een bedrijf bron waarden. U vindt een school die is wereldwijd, divers en rijk aan middelen, terwijl het intieme en flexibel genoeg voor u om het pad dat is voor u verkennen. Hier in het Drucker School, vind je iets anders. Maar niet op ons woord voor uit de eerste hand het-ervaring het verschil en ontdek de mogelijkheden van uw toekomst in petto heeft op de Drucker School. Ons doel We maken een verschil in het leven van de mensen met wie wij leren en de instellingen die we bedienen. Onze missie We bereiken ons doel door het ontwikkelen en verrijken van het professionele leven van onze studenten: Verbeteren van hun vermogen om te rigoureus en ethisch denken over complexe, ambigue vraagstukken, om geluid van strategische beslissingen te nemen, en te leiden en anderen te inspireren tot het bereiken van gemeenschappelijke doelen Het verstrekken van een persoonlijke en praktische, maar toch reflectief leren ervaring Bevolking is intellectueel cu riosity en leren vaardigheden die een levenslange zoektocht naar begrip en openheid zullen ondersteunen van innovatie en verandering Lees Minder