Lees de Officiële Beschrijving

American University's master's degree in de biotechnologie combineert natuurlijk het werk in genomics en het bedrijfsleven met de optie van het nastreven van onderzoek in de neurowetenschappen, ondernemerschap, en andere professionele wetenschap specialiteiten. Het curriculum biedt studenten met de tools die nodig zijn voor een loopbaan in:

  • Biotechnology Industry
  • Genome Research Institutions
  • Overheid regelgevende agentschappen

Studenten verwerven kerncompetenties in de statistiek en onderzoeksmethoden, terwijl het beheersen van de inhoud in genomics, proteomics, neurologie, biochemie, moleculaire biologie, het beheer, en ondernemerschap. Studenten zullen hun opleiding op maat, afhankelijk van hun interesses en carrière doelen.

Het programma maakt het mogelijk voor hands on ervaring met een stage en onderzoek sluitstuk. Studenten zullen ook de mogelijkheid hebben om hun wetenschappelijke ideeën te vertalen in een zakelijke onderneming. Afgestudeerden van het programma zal beschikken over de kennis en vaardigheden om vernieuwers binnen de professionele wetenschap arbeidskrachten zijn.

Toelating tot het Programma

Naast het voldoen aan de minimale eisen voor universitaire graduate studie, moeten aanvragers undergraduate wetenschap cursussen geschikt hebben genomen om de concentratie, of hebben aanzienlijke praktische achtergrond in een relevant wetenschappelijk gebied. Een cumulatieve undergraduate Grade Point Average van 3,00 (op een schaal 4.00) is vereist. Specifieke cursussen nodig om voor te bereiden op het invoeren van het programma zal worden geïdentificeerd door middel van interviews met de aanvrager.

Diploma-eisen

  • 36 krediet uur van de goedgekeurde graduate werk
  • Capstone Ervaring: 6 credit-uren in de 600-level cursussen, zoals goedgekeurd door een faculteit adviseur, met rangen van B of beter

Studenten deelnemen aan noncredit workshops en seminars over professionele vaardigheden en actuele vraagstukken in wetenschap en technologie. Studenten zijn verplicht om vaardigheid in deze gebieden aan te tonen als onderdeel van het sluitstuk project, stage, en de verplichte presentatie.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum