Lees de Officiële Beschrijving

American University's master's degree in biostatistiek bereidt studenten voor de directe toegang tot een verscheidenheid van de carrièremogelijkheden in de gezondheidszorg en de medische sector.

De MS graad programma combineert rigoureuze studie in de wetenschap van de biostatistiek toegepast op medische en gezondheidszorg oplossen van problemen, met cursussen in personeelsbestand vaardigheden zoals het beheer van het gezondheidsbeleid, big data, medisch onderzoek, en ondernemerschap projecten.

De studenten hebben ervaring door:

  • biostatistiek en statistieken kern cursussen,
  • statistieken en biologie keuzevakken,
  • management en business courses,
  • en een sluitstuk project en stage.

Bovendien, studenten op maat van hun studie, afhankelijk van hun interesses en carrière doelen door het selecteren van een van de drie specialisaties tracks: gezondheidsbeleid, computationele, of het management.

Werkgelegenheid voor afgestudeerden van dit programma zijn er in overvloed. Studenten worden voorbereid op posities met de volksgezondheid organisaties, overheidsbeleid organisaties, instellingen voor medisch onderzoek, big data onderzoekscentra, genoom onderzoeksinstellingen, volkstelling en de medische dossiers, openbare en private ziekenhuizen, farmaceutische bedrijven, medische software bedrijven, medische apparatuur produceert, milieu bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, adviesbureaus, internationale gezondheidsorganisaties, en nog veel meer.

Diploma-eisen

  • 33 krediet uur van de goedgekeurde graduate cursussen
  • Capstone Ervaring: 6 credit-uren in de 600-niveau of hoger cursussen per faculteit adviseur goedgekeurd, met rangen van B of beter

Studenten deelnemen aan noncredit workshops en seminars over professionele vaardigheden en actuele vraagstukken in wetenschap en technologie. Studenten zijn verplicht om vaardigheid in deze gebieden aan te tonen als onderdeel van het sluitstuk project, stage, en de verplichte presentatie.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum