ms in de financiële analyse en het beheer van beleggingen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in Financial Analysis and Investment Management (MS-FAIM) is gericht op de kwantitatieve technieken die gebruikt worden in corporate financiële analyse, beheer van beleggingsportefeuilles en risicomanagement. De mix van theorie en praktijk zorgt voor een geaard en praktisch onderwijs. Studenten met een undergraduate graden in disciplines zoals business, economie, boekhouden, wiskunde, statistiek, techniek en wetenschap doen het goed in de MS-FAIM programma, maar het is open voor iedereen die gekwalificeerd zijn.

De MS-FAIM Program is part-time, lock-stap en cohort-gebaseerd en wordt onderwezen over 5 academische kwartalen verspreid over 15 opeenvolgende maanden. Het programma inschrijft nieuwe studenten elk jaar in juli. De lessen worden gehouden late middagen en avonden in de American Management Association Executive Conference Center, gelegen in het Marriott Hotel op de 4de en de Grote Markt in het financiële district van San Francisco. Studenten nemen 2 klassen per kwartaal, en de klassen komen eens per week tussen maandag en vrijdag.

  • Gericht op de kwantitatieve technieken die gebruikt worden in corporate financiële analyse, beheer van beleggingsportefeuilles, en risicomanagement.
  • Studenten volgen twee avonden les per week in het centrum van San Francisco.
  • Programma omvat alle drie de niveaus van het CFA ® curriculum.
  • Studenten of afgestudeerden kunnen ook verdienen een MBA door middel van geselecteerde aanvullende cursussen.
  • Cohort-based, lock-stap-programma dat is voltooid in 15 maanden.
  • Klassen komen eens per week 5:30-21u30 op de American Management Association Executive Conference Center in San Francisco Marriott Hotel op de hoek van de 4e en Markt (nabij BART).
  • Programma begint medio juli.
  • Kleine klassen, collegiale omgeving en persoonlijke aandacht.
  • Een uitstekende faculteit getrokken uit Saint Mary's MBA faculteit en van de investeringen gemeenschap van de Bay Area.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of Economics and Business Administration prepares students for challenging and interesting careers, in the context of the fine liberal arts education. In keeping with the College's Catholic ... Lees meer

The School of Economics and Business Administration prepares students for challenging and interesting careers, in the context of the fine liberal arts education. In keeping with the College's Catholic and Lasallian Christian Brother's heritage, integrity and ethical consciousness are emphasized. Lees Minder
Moraga , San Francisco + 1 Meer Minder