Lees de Officiële Beschrijving

MSCM Programma Beschrijving

Conflictbeheersing onderwijs richt zich op de thema's die onze wereld delen door het aanmoedigen van communicatie, het bevorderen van positieve relaties en het ontwikkelen van fijnmazige, oplossingen op lange termijn. Het verhoogt de veiligheid en vitaliteit van de groep onze families, gemeenschappen en werkplekken.

Conflictbeheersing is ook een set van tools en een manier van denken die u kunnen helpen niet alleen voorkomen dat conflict, maar zich daadwerkelijk een keer het zich voordoet. Conflict management onderwijs leert de verschillende manieren waarop mensen ervoor kiezen om te reageren wanneer ze geconfronteerd worden met conflictsituaties en het effect van die reacties op mogelijke uitkomsten. Studeren conflict is echt over het leren van vaardigheden die het vermogen om te reageren op een manier die helpen bij het voorkomen en beheren van conflicten door het verminderen van ineffectieve reacties kunnen bieden.

De primaire doelstelling van de MSCM is om studenten die te produceren:

  • Begrijp de aard van het conflict vanuit het perspectief van meerdere disciplines
  • Begrijp het continuüm van de reacties op conflict
  • Beschikken over de nodige vaardigheden om het beheer van de verschillende soorten conflict te vergemakkelijken
  • Aantonen dat het vermogen om te analyseren en onderzoek conflict in een organisatorische omgeving
  • Demonstreer de mogelijkheid om conflict interventie procedures en strategieën die op een bepaalde situatie of omgeving te ontwerpen
  • Demonstreren het vermogen om de werkzaamheid van een gegeven interventie of systeem kunnen evalueren
  • Succesvol deel te nemen in het beheer van conflicten op een bepaald niveau in een of meer specifieke omgevingen.
  • De masteropleiding bereidt studenten te identificeren en vervolgen mogelijkheden voor een nieuwe carrière op basis van conflict management expertise. De MSCM voorziet ook studenten met een verbeterde referenties voor carrière voort te zetten in een bestaande werkomgeving.

De Cohort Milieu en Executive Modular Format

De MSCM exploiteert een Cohort leermodel voor de studie van conflict, het toelaten van een beperkt aantal studenten aan elke binnenkomende groep elke val.

Het nemen van lessen met dezelfde groep studenten van programma start tot finish zorgt voor een unieke en verrijkende leren environment.Cohort leeftijdsgenoten elkaar uitdagen en inzichten uit hun respectievelijke diverse professionele achtergronden bij te dragen aan de klas leren delen.

In een typisch MSCM Cohort, zijn meer dan 20 undergraduate academische achtergronden vertegenwoordigd zijn, een aantal studenten al bezit een geavanceerde mate, ongeveer 20% van de studenten zijn internationale (vaak hebben om ons direct te komen uit een conflictgebied), en meerdere talen en etnische groepen zijn vertegenwoordigd . Dergelijke diversiteit in de klas biedt mogelijkheden voor het verrijken van dialoog en discussie.

Het MSCM programma is een full-time, 16 maanden graduate opleiding, maar richt zich op schema professionals '. De lessen worden gehouden om het andere weekend, vrijdag 3-8 uur en op zaterdag van 8:30-03:30.

De Cohort duurt een klasse op een moment voor een totaal van 9 credit-uren per semester. Bijvoorbeeld, studenten volledig de Conflict theorie cursus in 2,5 weekends, en vervolgens doorstromen naar de volgende cursus, Onderhandelen Theory.

Verworven Competenties

Kennesaw State Master of Science in Conflict Management faculteit leden zijn heel divers in hun onderzoek en de praktijk gebieden, met inbegrip van milieu, de openbare orde, internationale, gerechtelijke gerelateerde, werkplaats, non-profit arena's en nog veel meer. Onze faculteit faciliteert levendige discussie en interactie in de klas, en de koppeling theorie naar praktijk door het gebruik van 'real-life' voorbeelden van hun werk, en studenten aan projecten van onderzoek en praktijk te betrekken waar mogelijk.

Daarnaast is de MSCM bouwt in meer dan 100 uur van de toegepaste vaardigheden-training clinics in het curriculum. Deze klinieken bieden studenten de kans om verder te vertalen de theorie naar de praktijk. MSCM studenten wordt de gelegenheid geboden om uit eerste hand ervaring in het conflict het werk te krijgen in ofwel een binnenlandse of internationale instelling door het veld Experience cursus in het laatste semester.

Binnenlandse opties voor deze reis bieden de mogelijkheid om te reizen naar een conferentie, training of cross-culturele ervaring. Past opties voor deze reis hebben opgenomen bijwonen van de Association for Conflict Resolution jaarlijkse conferentie, de afdeling American Bar Association op Dispute Resolution conferentie, een bezoek aan conflictbeheersing kantoren in Washington, DC, en ombudsdienst training.

International opties in het verleden hebben opgenomen een bezoek aan de VN-School for Peace in Costa Rica, het bijwonen van lessen aan het Europees Instituut voor Vrede in Stadtschlaining, Oostenrijk, een cross-culturele reis naar Egypte, een van ADR gerichte reis naar Barbados, een studie van het Midden -oosten conflict in Israël en Palestina, en het bestuderen van "The Troubles 'in Noord-Ierland en Ierland.

Details met betrekking tot reis opties voor elk Cohort beschikbaar worden gesteld in de loop van het tweede semester van het programma. Binnenlandse opties zijn gewoonlijk 4-5 dagen lang, en de internationale trips gewoonlijk 7-10 dagen.

Toelatingsvoorwaarden

Om in aanmerking voor toelating tot het MSCM programma, moeten de aanvragers de elektronische aanvraag voor Graduate Admission voltooien en de volgende bewijsstukken in te dienen binnen de gestelde termijn prioriteit 1 maart 2017 of de uiterste datum 1 juli 2017:

1. Afschriften

Officiële transcripties van alle undergraduate en graduate opleidingen moet worden ingediend. Dit moet een official transcript van een baccalaureaat van een erkende hogeschool of universiteit te nemen.

2. Officiële Test Score

Test Score: De kandidaten moeten een test score van 280 (nieuw scoresysteem) of 800 (oude scoresysteem) in te dienen over de General Test van de Graduate Record Exam (GRE) (verbaal, kwantitatief) en 3,5 op de sectie Analytical Schrijven van de Algemene Proef; 475 op de Graduate Management Admission Test (GMAT); of 151 van de Law School Admission Test (LSAT).

  • Eisen Test worden afgeweken voor kandidaten die een geavanceerde graad hebben verdiend. Dual degree studenten moeten GMAT examen af ​​te leggen. Zie Dual MSCM / MBA voor meer informatie.

3. Letter of Intent

Een brief met vermelding van uw interesse in en doelen voor de MSCM evenals het mogelijke gebruik van de opleiding vereist. De brief moet aantonen waarom je een goede kandidaat voor de MSCM programma en moet ten minste 1 pagina, enkele regelafstand zijn.

4 CV

Een actueel CV nodig.

5. Aanbeveling Brieven

Twee brieven van aanbeveling van professionele of academische bronnen nodig. Idealiter zou de brieven zou moeten zijn van de werkgevers, toezichthouders of professoren vertrouwd met uw capaciteiten. De brieven moeten uw vermogen om graduate niveau werk te voltooien en uw potentieel voor uitmuntendheid op het gebied van conflicthantering te controleren.

6. Aanvullende eisen voor 'International Students

In aanvulling op de hierboven genoemde documenten, moet International Students transcript evaluatie in te dienen voor alle niet-Amerikaanse hogescholen en universiteiten en officiële TOEFL of IELTS scores. Documenten die door de Amerikaanse immigratiewetten, zoals de sponsor verklaring, zijn niet nodig als onderdeel van de aanvraagprocedure, maar moet worden ingediend voordat de student kan zich inschrijven of deelnemen aan cursussen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 20 andere vakken van Kennesaw State University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
16 maanden
Voltijd
Prijs
290 USD
Deadline
Vraag informatie aan
Priority deadline: March 1st. Final deadline: July 1st.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Dec. 31, 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Priority deadline: March 1st. Final deadline: July 1st.
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Dec. 31, 2020
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Priority deadline: March 1st. Final deadline: July 1st.

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Priority deadline: March 1st. Final deadline: July 1st.
Einddatum
Dec. 31, 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Priority deadline: March 1st. Final deadline: July 1st.
Einddatum
Dec. 31, 2020