Lees de Officiële Beschrijving

De Master of Science in de Chemische Wetenschappen (MSCB) is een doctoraat op programma met tracks in de chemie en biochemie. De MSCB biedt een flexibel curriculum, individueel afgestemd op de achtergrond en het onderzoek belangen van de student. Het programma is 33-credit-uren van de cursussen met mogelijkheden voor onderzoek op alle gebieden van de chemie en biochemie, van synthetische organische chemie aan enzymologie. De MSCB bereidt studenten om te denken in een interdisciplinaire wijze over problemen in de chemie, biochemie en vele andere aanverwante gebieden van de studie. Dit programma is ontworpen om studenten in staat stellen het werk natuurlijk en scriptie onderzoek af te ronden binnen twee academiejaren.

Voldoende voorbereid aanvragers moeten kerncompetentie aantonen zoals blijkt uit het verslag van undergraduate cursussen in de biologie, scheikunde, natuurkunde en wiskunde, met een graad focus op een van deze gebieden. Een aanvrager die een tekort wordt geacht in een of twee cursussen door de toelatingscommissie kan onder de voorwaarde dat de ontbrekende undergraduate opleidingen worden genomen in aanvulling op de graduate programma-eisen worden toegelaten tot het programma; deze zullen niet meetellen voor de mate en niet in aanmerking komen voor het collegegeld waver.

Leerplan

Common Core (8 Credit Hours)

 • CHEM 6620 - Advanced Topics in Physical Chemistry
 • CHEM 7000 - Onderzoek vaardigheden en Ethiek
 • CHEM 7100 - Graduate Seminar

Track en geïndividualiseerde Curriculum Keuzevakken (12 krediet uur)

 • CHEM 6430 - Advanced Topics in Organic Chemistry
 • CHEM 6510 - Advanced Topics in de biochemie
 • CHEM 7300 - Synthesemethoden
 • CHEM 7500 - Chemical Biology
 • CHEM 7600 - Fysische en Analytical Methods
 • Geavanceerde onderwerpen / Other Cross-beursgenoteerde Course

Master Thesis (13-34 Credit Hours)

 • 13-34 uur afstudeeronderzoek.
 • 13-16 uur voor de 2-jarenplan.
 • 31-34 uur voor de 3-jarenplan.
 • Tot 13 uur max meetellen voor graad uur.

Extra informatie

Gekwalificeerde studenten toegelaten tot de opleiding zal worden beloond met een onderwijs-assistentschap, waardoor studenten in het algemeen chemisch laboratorium klassen instrueren. Deze prijs is inclusief een collegegeld ontheffing en een toelage van $ 12.000 voor de eerste 10 maanden in het programma. Zij zullen graduate cursussen, seminars, en beginnen te werken met potentiële onderzoek mentoren op projecten die de interdisciplinaire en multidisciplinaire karakter van het onderzoek aan te tonen in de chemische wetenschappen. In het tweede jaar zullen de studenten werken nauw samen met hun mentoren op hun afstudeerprojecten.

Succesvolle kandidaten zullen eisen voor de bacheloropleiding in een college door een erkende regionale accrediterende vereniging geaccrediteerd in de VS, of op een gelijkwaardige instelling buiten de VS (geaccrediteerd door een erkende accreditatie bureau) die een vergunning heeft gekregen om te werken door hun respectieve regeringen hebben afgerond hetzij als agentschappen van de overheid of als prive (niet-gouvernementele) organisaties. Succesvolle kandidaten zullen het Kwantitatief redeneren en Verbaal Redeneren hoofdstukken over de Graduate Record Examination (GRE) hebben genomen. Succesvolle kandidaten zullen hebben meestal een gemiddeld eindcijfer van ten minste 3,0 (op een schaal 4.0).

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 20 andere vakken van Kennesaw State University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
290 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Aug. 31, 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aug. 31, 2020