De Master of Science in Technology Management Program is ontworpen om de educatieve behoeften van studenten en werkende professionals wiens carrière paden zijn gericht op het beheer in technologisch georiënteerde organisaties vervullen.

Programma Learning Outcomes:

Afgestudeerde studenten in het programma wordt verwacht dat:

  • Demonstreer de kennis die nodig is om de technieken, vaardigheden en moderne hulpmiddelen selecteren om de levenscyclus van een product of dienst te beheren;
  • Laat kennis van het beheer van de activiteiten, met inbegrip van de faciliteit, eisen en planning van hulpbronnen;
  • Toon de kennis van vitaal belang voor een "Lean" werkomgeving te creëren;
  • Vertonen de kennis die nodig is om een ​​innovatieve marktleider te zijn en beheren van een divers personeelsbestand, faciliteiten, en leiden het project en probleemoplossende teams.

Toelatingsvoorwaarden:

De aanvragers moeten een bachelor's degree van een regionaal erkende instelling voor hoger onderwijs. Aanvragers moeten ook een minimum undergraduate GPA van 2.70 op een 4,00 punt schaal (waarbij A 4.00), of het equivalent daarvan, en een goede reputatie (3.00 GPA) in alle post-baccalaureaat werk natuurlijk.

De afgestudeerde applicatie, inschrijfkosten en officiële transcripties zijn om de Graduate Recruitment en Admissions Office worden ingediend. Officiële transcripties moet rechtstreeks naar de Graduate Recruitment en Admissions Office van elk instituut behalve Central Connecticut State University.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 4 andere vakken van Central Connecticut State University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 - 3 jaar
Voltijd
Prijs
10,956 USD
5478 USD Connecticut woont, onderwijs & taksen, per trimester; 11.878 USD Niet-ingezeten, onderwijs & verplicht Toeslagen, Per Term
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019