Lees de Officiële Beschrijving

De PGS MPA is de enige duurzame MPA in zijn soort - onze studenten zijn van invloed op alle sectoren, op een manier die andere MPA's eenvoudigweg niet kunnen zijn.

Het meest onderscheidende aspect van onze Master of Public Administration (MPA) is de uitgebreide integratie van managementeducatie met openbaar beleid en bestuur. De hoeksteen van ons MPA-programma is ons 'geïntegreerd curriculum', dat is ontworpen rond drie fundamentele concepten die gezamenlijk de competentie in duurzaam beheer definiëren. Studenten in het MPA-programma volgen lessen bij MBA-studenten en behalen sectoroverschrijdende management- en samenwerkingsvaardigheden door teamprojecten en -opdrachten.

Overzicht MPA-programma

Presidio bereidt MPA-studenten voor op leiderschap in de publieke sector met durf, visie en toewijding aan duurzaamheid. De huidige complexe economische, sociale en ecologische uitdagingen vereisen dat publieke managers hun beleid en administratie heroverwegen en bedrijven, non-profit en community-districten als nooit tevoren engageren. Van burgerparticipatie tot klimaatactieplannen, publiek-private partnerschappen tot groene banen, overheidsbeheerders moeten tegelijkertijd leiden en volgen.

Onze unieke graad van openbaar bestuur integreert principes van duurzaam management in kerncursussen en bouwt de vaardigheden om systemisch te denken en handelen bij het aanpakken van onze meest boeiende beleidskwesties, of het nu gaat om energie, infrastructuur, gezondheidszorg of huisvesting. Onze opleiding, die verder gaat dan een traditionele MPA, bereidt studenten met het vertrouwen en de competenties voor om beleid, programma-implementatie en openbaar beheer te verschuiven op manieren die niet alleen de prestaties van de organisatie verbeteren, maar ook een bredere sociale impact creëren.

Programma-indeling

Het MPA-programma is een 60-credits curriculum met 15 verplichte vakken en één keuzevak. Het programma combineert face-to-face klasbeleving met de flexibiliteit van interactief afstandsonderwijs. Studenten hebben evenveel tijd in de klas als een traditioneel MBA-programma. PGS biedt echter een extra niveau van leren door middel van een robuuste online component die essentiële managementvaardigheden ontwikkelt en virtuele samenwerking tussen studenten mogelijk maakt.

Het full-time programma omvat twee jaar en het part-time programma vier jaar. Elk semester vindt klassikale instructie plaats gedurende een verblijfperiode van vier dagen (deeltijdstudenten volgen twee dagen les). Deze residenties vinden plaats van donderdag tot en met zondag een keer per maand gedurende vijf maanden.

Let op: Vanwege de hybride (gecombineerde online / maandelijkse cursus in persoon) cursusstructuur, is dit programma niet open voor internationale studenten die een studentenvisum nodig hebben. Bekijk ons ​​MBA in Sustainable Business, Seattle Metro-programma als een studentenvisum vereist is.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet