Studie Graduate Studies in Mongolië

Masters Opleidingen in Mongolië 2018

Studie in Mongolië

Hoger Onderwijs in Mongolië

Mongolië heeft 178 hogescholen en universiteiten campussen in 2003, slechts 48 van die openbaar waren. Mongoolse openbare scholen zijn achtenswaardig beter dan zijn prive-scholen, het aantrekken van 98.031 openbare studenten in het hoger onderwijs programma's tegen slechts 31.197 in particuliere inschrijving.

Lange, rijke geschiedenis van Mongolië en culturele diversiteit bieden een ideale omgeving om internationale betrekkingen te bestuderen als ze zijn geëvolueerd in de tijd. Natuurlijke rijkdommen van de natie bieden een uitstekende achtergrond voor engineering studies gespecialiseerd in mineralen, kolen en aardolie terwijl de lokale geografie brengt unieke ervaringen aan studenten van de geologie.

In de loop van de tijd, is Mongolië geregeerd door indringers uit vele landen, waaronder China en Rusland, die elk een invoering van een nieuwe taal.Deze meertalige geschiedenis blijkt vandaag in de vele talen gesproken, zal een situatie leerlingen van de taal vinden belonen.

Tibetaans boeddhisme is een manier van leven voor 53% van alle Mongolen over de leeftijd van 15, waardoor dit een ideale locatie voor een diepgaande studie van de religie en andere Aziatische filosofieën.

De Nationale Universiteit van Mongolië (NUM) en de Mongoolse Universiteit voor Wetenschap en Technologie (MUST) leiden de weg naar het hoger onderwijs in Mongolië. Beide scholen hebben de belangrijkste campussen in Ulaanbaatar met vestigingen in andere delen van het land.

Een derde van Mongolië afgestudeerden afgestudeerd aan NUM, de oudste van de twee belangrijkste universiteiten, opgericht in 1942. In 2006 werden circa 12.000 studenten, waaronder 2.000 afgestudeerde studenten. Sinds 1995 heeft NUM aangeboden 80 opleidingen op bachelor-, master-en doctoraal niveau, met de meeste cursussen in de Mongoolse taal.Studenten genieten van coöperatieve studie overeenkomsten tussen NUM en 129 academische / research faciliteiten over de hele wereld.

De overige twee derde van Mongolië afgestudeerden bijgewoond MOET, opgericht in 1959. Deze school ligt op coöperatieve studie overeenkomsten met 100 onderzoeks-en academische centra over de hele wereld. MOET gerangschikt # 7 in 2002 voor de lijst van Azië's topuniversiteiten voor wetenschap en technologie. De school biedt 3500 cursussen in 134 opleidingen op bachelor-en master-niveau. Elk van de school twee semesters per jaar bestaan ​​uit 16 weken onderwijs, gevolgd door 1,5 weken van het onderzoek.

Mongolië afgestudeerden excelleren in banen in de mijnbouw, steenkool en aardolie-industrie, evenals de natie ontluikende hightech beweging. De ligging tussen de twee grootmachten van de wereld te maken internationale studies een zeer gewenste carrièrepad, ook.

In te schrijven als een internationale student in Mongolië, moeten alle documenten worden verwerkt drie maanden voordat de school begint. Vereiste documentatie omvat een toepassing, een medisch formulier, compleet met de resultaten van een HIV / AIDS-test, paspoort waardoor drie jaar studie, een diploma, en drie foto's.

Over Mongolië

Mongolië, het 19e grootste land ter wereld, deelt een grens met Rusland in het noorden en de Chinese regio Binnen-Mongolië langs de oost, zuid en west grenzen. Ulaanbaatar (ook Ulaanbaatar), de hoofdstad van de natie stad, is waar 45% van 's lands 2.892.876 inwoners (2013 census) leven.

Momenteel beheerst door de Staat Grote Khural, een parlementaire republiek, Mongolië was ooit de thuisbasis van de legendarische Genghis Khan en zijn kleinzoon, Kublai Khan. Paardrijden ontstaan ​​in Mongolië tijdens de Koper en bronstijd (3500-2500 voor Christus), het geven van Mongoolse krijgers de overhand in gevechten met strijdende buren. Tijdens Mongolië Xiongnu empire (2009 vC - 93AD), binnenvallende invallen waren zo hevig de Grote Muur van China werd gebouwd om ze buiten te houden.

 

Het leven in Mongolië

Het is koud in Mongolië. Echt koud!Bergen van Mongolië in het noorden maken plaats voor hooggelegen woestijn die de zuidelijke helft overspant. Ulaanbaatar, waar de meeste internationale studenten naar school, ligt aan de voet waar de Gobi-woestijn aan de bergen en claims titel voor de koudste hoofdstad ter wereld; haar gemiddelde jaarlijkse temperatuur is slechts 0 ° C / 32 ° F. De winters zijn erg lang en erg koud, bevriezing is een veel voorkomende gebeurtenis. De zomers zijn kort en kunnen behoorlijk warm krijgen op sommige locaties. Ofwel seizoen, het is bijna altijd zonnig in Mongolië, waar sprake is van een gemiddelde van 257 dagen van cloud-free luchten.

Mongolië beweert een andere internationale onderscheiding - dunst bevolkte van de wereldwijde onafhankelijke naties, met slechts 4,79 mensen per vierkante mijl. Ongeveer 95% van de bevolking is etnisch Mongools en ongeveer 30% woont een nomadische levensstijl die weinig is veranderd in de eeuwen. Het fokken van vee is het inkomen basis voor 305 van alle Mongoolse huishoudens.Ongeveer 40% van 's lands bevolking (2.892.876) woont in Ulaanbaatar, waar de bevolking van 2008 was 1.340.000.

Mongolië is een natie van jongeren, met 59% van de mensen jonger dan 30. Ongeveer 27% van de bevolking jonger dan 14.

Armoede is een punt van zorg in Mongolië, waar meer dan 22% van de bevolking leeft van minder dan US $ 1,25 per dag en maar liefst 32% leefde onder de armoedegrens in 2006, mede dankzij de vele jonge mensen in de natie. BBP Mongolië's per inwoner voor 2011 was slechts $ 3100, volgens de Wereldbank, die Mongolië classificeert als een lager gemiddeld inkomen economie.

Ondanks de huidige economische strijd gedeeld met een fragiele wereldeconomie, analisten voor CitiGroup lijst Mongolië als een Global Growth Generator, wat betekent het toont "meest veelbelovende" groeivooruitzichten voor de periode van 2010 tot 2050. Het is de belangrijke industrie - mijnbouw - genereert 80% van de export. Mongolië toegetreden tot de Wereldhandelsorganisatie in 1997.

Er zijn 27.7 artsen en 75,7 ziekenhuisbedden per 10.000 inwoners.

 

Nuttige informatie over Mongolië

  • Mensen rijden aan de rechterkant van de weg, maar er zijn weinig wegen in Mongolië. De meeste wegen zijn gravel of weinig meer dan langlaufloipes.
  • De Trans-Mongolië Railway is de belangrijkste transport verband tussen Mongolië en de buurlanden.
  • De Chinggis Khaan International Airport ligt in Ulaanbaatar.
  • Ulaanbaatar heeft de tweede hoogste concentratie van fijne deeltjes luchtvervuiling in de wereld, volgens de World Health Organization.
  • Russische is de overheersende taal, met het Engels de tweede meest voorkomende.
  • Mongolen zijn zeer geletterd en beschikt over een alfabetiseringsgraad van 98%.
Feiten over Mongolië

Mongolië is een land in Oost-en Centraal-Azië. Het grenst Rusland aan het noorden en China in het zuiden, oosten en het westen. De geografie van Mongolië is gevarieerd, met de Gobi-woestijn in het zuiden en met koude en bergachtige gebieden in het noorden en westen. Citigroup analisten vastbesloten Mongolië tot een van Global Growth Generators landen die landen met de meest veelbelovende groeivooruitzichten voor 2010-2050 zijn.

 

Hoofdstad: Ulaanbaatar
Officiële Talen: Mongools Cyrillisch en Mongoolse script
Overheid: Parlementaire republiek
Bevolking: 2892876
Bruto Binnenlands Product: $ 15.192000000000
Valuta: Togrog (€) (MNT)
Tijdzone: (UTC 7 tot 8)

Vind jouw opleiding in Mongolië