Moderne vrije kunsten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Liberal Arts (Latijn liberalis, gratis en ars, kunst of principiële praktijk) kunnen aanspraak maken op het oudste programma van het hoger onderwijs in de westerse geschiedenis. In middeleeuwse cultuur werd dit geformaliseerd als trivium, met de quadrivium van de rekenkunde, geometrie, muziek en astronomie. In wezen, deze zeven onderwerpen aangelegd de uniforme wetten van wat bekend kon en bereikte in het natuurlijke universum. Deze brede terreinen van onderzoek zijn nu beter bekend als de filosofie, de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, natuurwetenschappen, en de schone kunsten.

Dit programma biedt de mogelijkheid om ideeën te onderzoeken over het brede scala van deze intellectuele gebieden. Studenten beslissen over de inhoud van hun studie door middel van discussie met de docent (en) die werkzaam zijn binnen het brede scala van intellectuele gebieden die Modern Liberal Arts vormen.

Modules Studenten komen essay onderwerpen door middel van onderhandelingen met de docenten, omdat er geen onderwezen modules over dit programma.

Onderwerpen zijn onder meer: ​​De oude, middeleeuwse en moderne filosofieën Renaissance Humanisme moderne sociale en politieke denken Utopia en Tragedy The Holocaust Religie en Filosofie Muziek Esthetiek Psychoanalyse Sociologie filosofieën van het Hoger Onderwijs Ecologie Race Gender Women's History

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Over de school

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching.

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching. Lees Minder