Modellen voor professionele ontwikkeling en inzetbaarheid

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bij BPP University Business School integreren we professionele ontwikkelingsmodules in onze 18-maands masterprogramma's, die zijn ontworpen om het door jou gekozen carrièrepad aan te vullen en uiteindelijk je inzetbaarheid in de door jouw gekozen sector te verbeteren.

Modules die we momenteel aanbieden binnen onze masterprogramma's zijn:

 • Academische Carrière Vaardigheden Module (30 Credits)
  Verkrijgbaar met MSc Accounting en Finance
 • Professionele ontwikkelings- en oefenmodule (60 credits)
  Verkrijgbaar met full-time MSc Management (inclusief Finance en Project Managementstreams), MSc International Marketing
 • Employability Vaardigheden en Academische Praktijk Module (60 Credits)
  Verkrijgbaar met internationale MBA

Module inhoud

Deze modules zullen je aanmoedigen om je te concentreren op de professionele vaardigheden die je tijdens je masteropleiding zult verwerven en je helpen om je kennis in de praktijk over te brengen. Deze modules bieden u de mogelijkheid om uw uiteindelijke masterproject op een zeer praktische manier af te ronden, met werkervaring, projecten of advieservaring als basis voor uw uiteindelijke projectbeoordeling.

Elke module biedt u de mogelijkheid om:

 • Betrek contacten met professionele instanties en behandelaarsnetwerken om uw loopbaanontwikkeling op lange termijn te vergemakkelijken.
 • Krijg toegang tot vaardigheden en ontwikkelingsdagen voor inzetbaarheid, door inzicht te bieden in een reeks onderwerpen op het gebied van inzetbaarheid, waaronder commercieel bewustzijn, verbinden met industrie, emotionele intelligentie en ondernemerschap.
 • Ontwikkel een robuust Career Development Plan (CPD), ontwikkelingsportfolio en Curriculum Vitae (CV) om uw betrokkenheid bij werkgevers en uw professionele netwerk te vergroten.
 • Begrijp een reeks zelf-merktechnieken waaronder het gebruik van sociale mediaplatforms om uw professionele ervaring te demonstreren.
 • Krijg toegang tot werkgeversgestuurde forums om inzicht te krijgen in het scala aan mogelijkheden dat afgestudeerden te bieden hebben.
 • Ontvang voortdurende ondersteuning van het Professional Development Team die individuele ondersteuning en coaching biedt om u te helpen bij het ontwikkelen van een passende loopbaanstrategie.

Professioneel ontwikkelingsteam

Ons professionele ontwikkelingsteam ondersteunt u tijdens uw programma en werkt ook aan het opbouwen van relaties met werkgevers, instanties en professionele verenigingen. Deze relaties stellen BPP University Business School in staat om een ​​scala aan werkervaringsmogelijkheden te faciliteren op gebieden zoals accountancy, financiën, marketing, management en human resources.

Werkervaring

Tijdens onze 18-maands masterprogramma's helpt het BPP University Business School Professional Development Team je bij het zoeken, selecteren, toepassen en voorbereiden van werkervaringsmogelijkheden bij werkgevers. Deze werkervaring kan bestaan ​​uit een betaalde of onbetaalde baan, een stage op korte termijn, een door de werkgever geleid project of een Professional Body-project, advieswerk of vrijwilligerswerk. Elke geboden kans moet geschikt zijn voor een afgestudeerde en een uitdaging. Deze werkervaring is toegankelijk voor zowel internationale als Britse / EU-studenten en voegt waarde toe aan uw cv en helpt u bij toekomstige inzetbaarheid.

Veel studenten die een betaalde of onbetaalde baan hebben gevonden, zijn door deze ervaring overgestapt naar een voltijdbaan.

Eerdere betaalde of onbetaalde vacatures omvatten:

 • Data-analist
 • Supply Chain en Operations Assistant
 • Senior Marketing Executive
 • Business Analyst
 • Business Development Manager
 • Management Accountant
 • Accountant in opleiding
 • Accounts Payable Clerk
 • Financial Resources Officer

Eerdere werkervaringsprojecten omvatten:

 • Onderzoek naar behoud en motivatie van medewerkers bij zorgdiensten
 • Verkenning van opties voor online beleggingsportfolio en productbeheer
 • Internationale expansie overwegen voor een MKB Thuis- en tuinverkoper
 • Kritiek en verbetering van de marketing- en verkoopstrategie van een online winkel

"Via de module Academic and Career Skills heb ik een stage bij MG Group, een klein accountantskantoor in Middlesex, Engeland, geboekt. Tijdens mijn stage heb ik de meeste dingen die ik op de BPP University leerde, gebruikt. theorieën in de praktijk, wat heel goed werkte in mijn werk, waar ik uiteindelijk van een stagiair promoveerde naar marketingmanager.

Sinds ik BPP University heb verlaten, ben ik ondernemer geworden. Nadat ik mijn master had afgerond, vroeg ik de Britse overheid om een ​​Tier 1 (Graduate Entrepreneur) visum toe te kennen en werd ik geselecteerd. Als gevolg daarvan kreeg ik een visumsponsoring om verder te werken aan mijn bedrijfsidee, een digitaal marketingbureau. "

Gina Rodriguez, MSc International Marketing (met de module Academic Career Skills) afgestudeerd Marketing Manager bij MG Group

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... Lees meer

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Lees Minder
Manchester , Londen , Abingdon , Birmingham , Bristol , Cambridge , Leeds , Liverpool + 7 Meer Minder