Migratie en Vluchtelingen Studies MA

Het Centrum voor Migratie en Vluchtelingen Studies (CMRS) is een interdisciplinair centrum van de Amerikaanse universiteit in Cairo. Het Centrum voor Migratie en Vluchtelingen Studies biedt een MA in migratie-en vluchtelingenstromen studies en twee gespecialiseerde graduate diploma:

 • MA in Migration and Refugee Studies
 • Graduate Diploma in Forced Migration and Refugee Studies (MRS)

VOOR WIE?

Studenten die op zoek zijn om de kennis en vaardigheden in een carrière te worden toegepast binnen instellingen zoals de overheid, niet-gouvernementele en internationale organisaties, evenals universiteiten, onderzoeksinstellingen en particuliere bedrijven omgaan met de veelheid aan vraagstukken in verband met migratie-en vluchtelingenstromen te verkrijgen.

Voordelen van studeren aan het Centrum voor Migratie en Vluchtelingen Studies

 • Het is gelegen in het hart van het Midden-Oosten en Noord-Afrika de bevordering van de wetenschappelijke kennis van de grote, langdurige en meer recent, vluchtelingen-en migratiestromen getuige in deze regio.
 • Het werkt samen met gerenommeerde regionale en internationale academische instellingen.
 • Werkt samen met andere AUC afdelingen om gediversifieerde cursussen aan te bieden aan haar studenten
 • De opleidingsactiviteiten CMRS organiseert, worden bijgewoond door onderzoekers, beleidsmakers, bureaucraten en maatschappelijke activisten uit een groot aantal landen.
 • Onderzoek uitgevoerd beren over kwesties die van belang zijn voor de regio en daarbuiten.
 • Wat leert u:
 • Voorziet u van kritische kennis, onderzoeksmethoden en analytische vaardigheden van de huidige theoretische, juridische, politieke, economische, sociale, demografische en psychologische kwesties in migratie-en vluchtelingenstromen studies
 • CMRS outreach zal u toelaten om te werken met de omgeving, het verspreiden van kennis en sensibilisatie voor vluchtelingen en migratie
 • Over diensten CMRS biedt aan de vluchtelingen gemeenschap in Cairo en brengt haar expertise op dit gebied met andere internationale instellingen.

Tijdlijn

Afronding van de master in de migratie-en vluchtelingenstromen studies zal normaal gesproken twee jaar.

Voor Application Process

Voor informatie over collegegeld en krijg aanvraag voor toelating en de vereiste bewijsstukken, moet u contact opnemen met het Bureau van de Graduate Studies en Onderzoek bij AUC.

Voor gedetailleerde informatie over de toelating tot de universiteit, kunt u terecht op afgestudeerde opnames website waar u ook kunt downloaden het aanvraagdossier.

Voor gedetailleerde Curriculum

Voor volledige details van het programma eisen, vindt u in de AUC catalogus.

Zie 3 andere vakken van AUC The American University in Cairo »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
sep 2020
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2020

sep 2020