Lees de Officiële Beschrijving

Midden-Oosten Studies (MA)

Het Midden-Oosten Studies graduate programma biedt cursussen in de Arabische taal en literatuur, antropologie, economie, gender-en vrouwenstudies, geschiedenis, recht, politieke wetenschappen en sociologie met het doel om studenten aan een verscheidenheid van methoden voor het bestuderen van het Midden-Oosten. De afgestudeerde programma richt zich op de periode vanaf de 18e eeuw en wordt ingegaan op vragen van religie, ecologie, geschiedenis, economie, maatschappij, staatsbestel, sekse en cultuur. Gezien de geografische ligging van Caïro, het hele programma concentreert zich op de Arabische regio.

VOOR WIE?

Het programma is bedoeld voor studenten die willen een verscheidenheid van loopbanen zoals wetenschappers, diplomatie, andere overheidsdienst, te werken met NGO's, ontwikkeling, business, financiën, journalistiek, public relations en culturele zaken na te streven.

Voordelen van studeren bij de afdeling Midden-Oosten Studies

  • Unieke kans om het Midden-Oosten te bestuderen door middel van een scala aan historische, sociologische, politieke en economische kaders.
  • De locatie in het centrum van het Midden-Oosten biedt een rijke intellectuele en culturele landschap van geleerden, kunstenaars en activisten uit het Midden-Oosten en daarbuiten.
  • Onze locatie in Caïro, een van de rijkste historische en hedendaagse centra in het Midden-Oosten en op slechts een korte vlucht uit de buurt van de hoofdstad steden, stelt ons in staat om de kloof tussen de collegezaal en de sociale wereld te overbruggen.
  • De centra biedt studenten met academische geloofsbrieven en uit de eerste hand kennis om een ​​carrière in de academische wereld, de diplomatie en de non-profit sector nastreven, evenals business, finance, public relations, journalistiek en culturele zaken.

De Master of Arts graad in het Midden-Oosten studies bestaat uit cursussen in de Arabische taal en literatuur, antropologie, economie, geschiedenis, politicologie, sociologie, en Arabische taal.

De cursussen worden aangeboden in zowel de herfst en lente semester. Studenten moeten worden ingeschreven in ten minste 12 credit-uren te worden beschouwd full-time.

Wat leert u

U vindt de uitgebreide kennis van de volkeren, samenlevingen en economieën van de regio te krijgen. Het programma laat u kennismaken met een waaier aan methoden voor het bestuderen van het Midden-Oosten. Het interdisciplinaire karakter van het Area Studies programma biedt u de blootstelling aan een verscheidenheid van leerplannen

Termijnen voor toepassing

Studenten worden doorgaans toegelaten tot de MA opleiding alleen in de herfst.

  • Toepassing met fellowship: 1 februari
  • Toepassing zonder fellowship: 1 april
  • Zomer semester: 1 mei

Voor Application Process

Voor informatie over collegegeld en krijg aanvraag voor toelating en de vereiste bewijsstukken, moet u contact opnemen met het Bureau van de Graduate Studies en Onderzoek bij AUC.

Voor gedetailleerde informatie over de toelating tot de universiteit, kunt u terecht op afgestudeerde opnames website waar u ook kunt downloaden het aanvraagdossier.

Voor gedetailleerde Curriculum

Voor volledige details van het programma eisen, vindt u in de AUC catalogus.

Zie 3 andere vakken van AUC The American University in Cairo »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum