middelbare school programma

Brest Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

middelbare school programma

Brest Business School

Onze maatschappij moet nieuwe managers en ondernemers te trainen in lijn met de huidige behoeften van een veranderende wereld. Onze Grande Ecole programma genoemd 5 master-graad door de staat om je te leren om al deze uitdagingen aan te gaan, zal je talent laten zien en je zal de baan die bij je past.

EEN WERELD VAN INNOVATIE

In tegenstelling tot traditionele curriculum, zullen onze opleidingsniveau van Grande Ecole Master je werken aan een vooruitziende blik en u zult uw toekomstige rol van dag 1 te projecteren. Je werkt op projectbasis over economische, wetenschappelijke, technologische, culturele en maatschappelijke onderwerpen die je leren hoe om te innoveren uit je 'comfort zone. "

Het programma van de eerste helft: expert lezingen erkend belangrijke thema's voor de toekomst van de wereld op het Forum van New Worlds, openheid voor wetenschap en technologie met het Laboratorium van Wetenschappen, een ontdekking van de codering, gedachte ontwerp en input op innovatie

OPLEIDING je anders

Om u tot deze managers, ondernemers en de hoogte van de mondiale kwesties, we rekenen op een innovatieve onderwijsmodel, bracht nieuwe technologieën en gericht op samenwerkend leren. Ons doel: om effectief te bereiden op de banen van morgen!

In Brest Business School u zal ontmoeten en je zal vormen en samen met docenten, ondernemers en deskundigen uit de hele wereld. Je zal de sociale netwerken dagelijks functioneren, animeren een blog, werken 'buiten de muren' door middel van een vergemakkelijkt de mobiliteit en collaboratieve online platform (The Brain).

Onthullen je TALENT

Wij nemen uw vaardigheden en uw doelen te bereiken door het geven van je 2 verschillende cursussen die zich kan aanpassen aan elk profiel. In 2 of 3 jaar, het leren, in het buitenland, met of zonder een gat jaar ... de mogelijkheden zijn talrijk.

De Brest Business School biedt ook een Top Level Sport keten, een geschikte cursus waarbij de leerlingen hun opleiding te combineren op de school voor de intensieve sport in clubs en competities.

Integratieprogramma HIGH SCHOOL

1 / Integreer de Grande Ecole programma Toelating van titel Voor wie?

  • Houders van 2 (IUT, BTS, enz. = 120 ECTS)
  • Houders van 3 (Bachelor, Bachelor, enz. = 180 studiepunten)
  • Houders van RNCP als Level III of Niveau II
  • Houders van een buitenlands diploma gelijkwaardig is aan 2 of 3
  • atypische profielen, VAPP (validatie van persoonlijke en professionele)

2 / insluiten Grande Ecole programma na een voorbereiding

Voor wie? Studenten in de voorbereidende klassen zij ketens van wetenschap, letterkunde, economische of technologische.

3 / Talent Days Programme Grande Ecole, het toelatingsexamen in Brest Business School enkelvoudige selectie mode in zijn soort voor het hoger onderwijs, werden de Talent Days Programme Grande Ecole vooral bedoeld om talenten te ontdekken.

De gebeurtenissen die plaatsvinden op één dag werden ontworpen om de persoonlijkheid van elke kandidaat te onthullen, zijn vermogen om te reageren op complexe situaties, zijn eetlust voor het nemen van initiatief en leiderschap.

Deze dag is ook een manier om het leven te ervaren op school, omdat de tests komen overeen met het dagelijks leven van onze studenten Grande Ecole programma: beurzen in het Engels, werkgroep ...

4 evenementen om je talenten te ontdekken

  • groep interview (30 min.) Coeff. 7
  • Persoonlijk onderhoud (30 min.) Coeff. 8
  • Engels-test (15 min.) Coeff. 5
  • Online redeneervermogen (60 min.) Coeff. 5

BEURS INFORMATIE

Brest Business School wil alle Talents helpen om haar programma's te integreren! Het is in deze geest dat het niveau 0 bis beurs studenten in de Grande Ecole programma (EMP) in de initiële opleiding kunnen zich aanmelden voor een van de nieuwe talenten beurzen uitgereikt door de School. Deze sociale Opening beurzen in het bedrag van € 4.250 worden bijgeschreven op L3 alleen EMP, na de training (Master 1 en Master 2) kan plaatsvinden in het kader van een afgewisseld met in deze gevallen collegegeld betaald door het gastbedrijf! De beurs aanvraagformulieren kunnen worden verzameld ter gelegenheid van de Talent Days PGE (toelatingsexamen) en keerde terug naar behoren zo snel mogelijk naar de school afgerond.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Frankrijk - Brest, Bretagne
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Frankrijk - Vannes, Bretagne
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Frankrijk - Brest, Bretagne
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Frankrijk - Vannes, Bretagne
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan