Studie Master Opleidingen in Mexico

Masters Programma's in Mexico 2018

Studie in Mexico

Hoger Onderwijs in Mexico

Het hoger onderwijs in Mexico is vergelijkbaar met de Verenigde Staten, met bachelor-, master-en doctoraal niveau. Daarnaast worden medewerkers diploma's van sommige instellingen, vergelijkbaar met community colleges in de VS.

 

Waarom studeren in Mexico?

Mexicaanse instellingen bieden honderden master programma's in een breed scala van onderwerpen, met inbegrip van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en techniek.Veel programma's worden aangeboden op een part-time basis of hebben lessen 's nachts en sommige programma's, met name zakelijke master-opleidingen, worden onderwezen in het Engels. Studenten die al bedreven in het Spaans of die willen verhogen hun Spaanse spreekvaardigheid vind studeren in Mexico te zijn zeer de moeite waard. Meer dan 7.600 internationale studenten al studeren aan meer dan 100 instellingen voor hoger onderwijs in Mexico, met de meeste van hen komen uit Frankrijk, de Verenigde Staten, Spanje, Duitsland en Colombia. In aanvulling op het verkrijgen van een kwalitatief hoogwaardig onderwijs tegen lage kosten, kunnen de studenten ook Mexico's diverse cultuur en natuurlijke schoonheid te ervaren tijdens de pauzes.

 

Universiteiten

Mexico heeft meer dan 1200 instellingen voor hoger onderwijs in zes categorieën, waaronder openbare universiteiten, particuliere universiteiten, technische universiteiten, technologische instituten, lerarenopleidingen en andere openbare instellingen.Ongeveer de helft van de universiteiten zijn publiek. Voor het grootste deel, alleen publieke en private universiteiten award masters en doctoraten. Technologische universiteiten award twee jaar vennoten slechts graden.

 

Collegegeld en Programma Duur

Collegegeld bij openbare universiteiten en technologische universiteiten en instituten is gratis voor Mexicaanse burgers, maar kunnen er kosten die oplopen tot $ US 150 per semester kan zijn. Collegegeld bij particuliere universiteiten varieert sterk en kan erg duur zijn, met enkele opladen $ US 20.000 of meer per jaar. De meeste masteropleidingen zijn 2 jaar lang.


Academisch Jaar

Het hoger onderwijs academisch jaar in Mexico loopt van september tot en met augustus en is gebaseerd op semesters. De val semester begint meestal in eind augustus en loopt gedurende 16 weken tot begin december, gevolgd door een week van de eindexamens.Na de winter vakantie te breken, lente semester lessen beginnen in midden tot eind januari en loopt tot ongeveer het midden van mei, gevolgd door examens. Een kortere zomer term is ook meestal beschikbaar.

 

Post-Graduate Kansen

Mexico heeft een zeer lage werkloosheid, dus er zijn veel mogelijkheden voor professionals met masters om werk te vinden, vooral in de grote industriële sectoren, zoals aardolie, voedingsmiddelen, elektronica, farmaceutica, chemicaliën en consumptiegoederen. De logistiek, transport, bouw en de dienstensector zijn ook sprake van groei. Vreemdelingen zal een werkvergunning nodig. Studenten die willen in Mexico te blijven om promotie-onderzoek of onderzoek te voltooien zal een gastvrije omgeving en van wereldklasse wetenschappelijk en technisch onderzoek faciliteiten in vele universiteiten vinden.

 

Zorgverzekering

Mexico heeft de openbare gezondheidszorg voor Mexicaanse burgers, maar internationale studenten moet van plan om particuliere ziektekostenverzekering of verzekering te verkrijgen van het gezondheidsplan in hun thuisland. Studenten moeten er zeker van zijn dat het beleid is geldig in Mexico.

 

Tips

Veel bezoekers naar Mexico zijn verrast door de intensiteit van de zon. Vergeet niet om zonnebrandcrème mee te nemen of te kopen en gebruik het regelmatig!

Over Mexico

Mexico is een Noord-Amerikaanse land dat een grens naar het noorden met de Verenigde Staten en een grens naar het zuiden met de Midden-Amerikaanse landen Belize en Guatemala deelt. Het land heeft ook een zeer lange kustlijn met de Stille Oceaan en de Golf van Mexico en een korte kustlijn met de Caribische Zee. Mexico is een zeer populaire vakantie bestemming voor reizigers uit de hele wereld, met name de VS en Canada, en verdient het meeste uit het toerisme van alle landen in Latijns-Amerika. In aanvulling op een multi-etnische samenleving, het land heeft een breed scala van natuurlijke kenmerken van sprankelende water van de oceaan en de stranden tot ruige woestijnen en spectaculaire bergen. Belangrijke industrieën omvatten voedsel en dranken, tabak, chemicaliën, ijzer en staal, petroleum, mijnbouw, textiel en kleding, auto's, duurzame consumptiegoederen en toerisme. Mexico is het grootste Spaanstalige land door de bevolking in de wereld.

 

Klimaat

Mexico is een groot land, dus het klimaat verschilt sterk van de ene locatie naar de andere. In het algemeen, het land heeft zowel tropische en gematigde zones, met het noordelijke deel van het land zijn warm in de zomer en koeler in de winter en het zuidelijke deel wordt op een vrij constante temperatuur het hele jaar door, ongeveer 24 tot 28 graden C. Veel de grote steden bevinden zich op grote hoogte, waardoor ze een mild klimaat en temperaturen die variëren van ongeveer 16 tot 18 graden C. Het noordelijke deel van het land is veel droger dan het zuiden.

 

Cultuur

Mexicaanse cultuur combineert inheemse culturen met de Spaanse cultuur, als gevolg van de lange kolonisatie door Spanje. De cultuur is ook sterk beïnvloed door de Amerikaanse. Traditionele dansen, samen met beeldende kunst en film zijn erg populaire entertainment opties, samen met zowel traditionele als moderne muziek.Mexicaanse keuken combineert technieken en smaken uit inheemse en Spaanse tradities en bevat rijst, vlees, knoflook, uien, vanille, avocado, tomaten, ananas, squash en bonen, onder andere levensmiddelen. Sporten zijn erg populair, met voetbal en honkbal tekenen de grootste drukte. Bovendien, centrale ligging Mexico in Amerika maakt het een prima startpunt voor het reizen in zowel Noord-en Zuid-Amerika.

 

Kosten van levensonderhoud

De kosten van levensonderhoud in Mexico is zeer laag. Een slaapkamer appartementen kunnen gehuurd worden voor ongeveer $ US 200-300 per maand, en nutsbedrijven en internet kost ongeveer $ US 100 per maand.

Visa Requirements

Internationale studenten van plan om te studeren voor meer dan 6 maanden in Mexico moet een visum. De student dient een aanvraag voor het visum in persoon op de Mexicaanse ambassade of consulaat in hun thuisland.De student moet de aanvaarding brief van de school die ze zal bijwonen, een notariële bankafschrift of certificering waaruit blijkt dat ze zullen moeten minstens $ US 350 per maand tijdens hun verblijf en een certificaat van goede gezondheid te brengen. De studentenvisum staat niet toe dat de student aan het werk. Binnen 30 dagen na aankomst in Mexico, de student ook moeten zich registreren bij het Nationaal Register van Buitenlandse burgers.

Universiteiten in Mexico

Universiteiten in Mexico

Feiten over Mexico

Mexico, officieel de Verenigde Mexicaanse Staten, is een federale constitutionele republiek in Noord-Amerika. Het grenst in het noorden door de Verenigde Staten, op het zuiden en westen door de Stille Oceaan, op het zuidoosten door Guatemala, Belize, en de Caraïbische Zee, en in het oosten door de Golf van Mexico. Mexico heeft een van de grootste economieën van de wereld 's, en wordt beschouwd als zowel een regionale macht en midden macht. Mexico staat op de zesde in de wereld door het aantal van de UNESCO World Heritage Sites met 31, en in 2010 was de tiende meest bezochte land ter wereld.

 

Hoofdstad: Mexico City
Officiële talen: Spaans
Overheid: Federale presidiential constitutionele republiek
Bevolking: 117409830
Bruto Binnenlands Product: $ 1.759 Biljoen
Valuta: Peso (MXN)
Tijdzone: (UTC-8 tot -6)