Mevrouw in Natuur- en Materialenkennis

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over natuurkunde en materiaalkunde

Natuurkunde en Materialenkennis is een breed en complex veld dat wiskundige modellen gebruikt om de aard en het gedrag van allerlei fysieke systemen te verklaren van de kleinste deeltjes in de kern tot het hele universum waarin we leven. Het departement Natuur- en Materiaalkunde heeft facultaire expertise die de diversiteit van de beschikbare mogelijkheden binnen het vakgebied weerspiegelt. De masteropleiding heeft concentraties in algemene natuurkunde, computationele fysica en materiaalkunde. De afdeling heeft actief onderzoek op het gebied van biomaterialen, biofotonica, nanowetenschap, nanotechnologie, fysica van de gecondenseerde materie, theoretische fysica, fractionele calculus, astrofysica en zonnefysica.


Wat is het curriculum?

Het departement Natuur- en Materiaalwetenschappen biedt zowel thesis- als niet-thesistracks.

Scriptie

Non-Thesis

Research Assistant Ships en collegegeld waivers zijn beschikbaar voor natuurkunde en Materials Science afgestudeerde studenten op een concurrerende basis en zijn jaarlijks hernieuwbaar.


Wat zijn de vacatures in natuurkunde en materiaalkunde?

Het bestuderen van wiskundige wetenschappen helpt je vaardigheden te ontwikkelen in logisch denken, probleemoplossing en besluitvorming, die worden gewaardeerd door werkgevers in vele functiegebieden. Loopbanen die rechtstreeks verband houden met uw opleiding zijn academische wereld, actuarieel analist, data-analist, statisticus of onderzoeker. De startsalarissen voor professionals in de wiskunde kunnen variëren, afhankelijk van de instelling en specialisatie van het individu.


Voor meer informatie, e-mail srmishra@memphis.edu .


Toelatingseisen

Kandidaten moeten voldoen aan de vereisten van de universiteit voor toelating tot de Graduate School .

Specifieke vereisten:

  • GRE-scores worden aanbevolen, maar zijn niet verplicht, maar ze kunnen de kans op opnames van een kandidaat vergroten.
  • Een minimumscore van 550 op de op papier gebaseerde TOEFL, 210 op de computergebaseerde TOEFL, of 80 op de op internet gebaseerde TOEFL (voor studenten van wie de moedertaal geen Engels is).
  • Een undergraduate-diploma met een minimum GPA van 3,0 op een schaal van 4,0.
  • 20 semester-uren undergraduate physics-cursussen, waaronder Mechanica, Elektriciteit en Magnetisme van de bovenste divisie, en goedgekeurde wiskundecursussen in Calculus en Differentiaalvergelijkingen.


vergoedingen

Collegegeschatter

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in a vibrant neighborhood in Memphis, Tennessee, the UofM is a major research institution. What you learn here builds a sense of intellectual engagement that will empower you to make a differe ... Lees meer

Located in a vibrant neighborhood in Memphis, Tennessee, the UofM is a major research institution. What you learn here builds a sense of intellectual engagement that will empower you to make a difference in life and throughout your career. Founded in 1912, we welcome more than 21,000 students to campus every year. Diversity is one of our strengths. Students and faculty come from all over the world to be a part of the UofM experience. Lees Minder