Wits University biedt het Internationaal Instituut voor Lastechniek natuurlijk leidt tot de IWE (International Welding Engineer - [BScEng afgestudeerden]) en het IWT (International Welding Technologist [BTech afgestudeerden]). Wits University is een Approved Training Body (ATB) voor het Internationaal Instituut voor Lastechniek (IIW). Succesvolle afronding van de cursus (60% min / elke module en een 95% aanwezigheid record) geeft de kandidaat aan te vragen IIW registratie.

Voordelen van het programma

De bedoeling is om de kandidaten te rusten voor een carrière in de lasindustrie, dit impliceert een goed begrip van de praktijk van het lassen techniek onderbouwd door gedegen wetenschappelijk onderzoek.

Curriculum Outline / Modules onderwezen

De MEng in Lassen verstand bestaat uit 12 vakken verdeeld in vier modules. De modules worden lasprocessen, lassen metallurgie, lasverbinding ontwerp en fabricage, en toepassingen en case studies.

Sluitingsdata

Terwijl late inzendingen kunnen worden beschouwd als de wenselijke sluitingsdatum voor deze voltooiing van de hele cursus is half februari. Terwijl degenen die volledige individuele stand-alone cursussen kunnen zich inschrijven via het jaar, als individuele cursussen worden genomen als onderdeel van, laten we zeggen een GDE, de registratie februari geldt.

Opmerking: De GDE / MEng kwalificaties zullen worden vervangen door de PGD / MScEng kwalificaties in 2017. Whislt de structuur zal de intentie te veranderen is dat het programma blijven de IWE / IWT curriculum bieden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 16 andere vakken van University of the Witwatersrand »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
feb 2020
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet

feb 2020