Meng in elektronische systemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Introductie

Dit een jaar, full-time masteropleiding is ontworpen om inzicht studenten verdiepen op elektronische systemen. Als je ambitieus bent, wil op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, wilt u uw kwalificaties te verbeteren, zijn bereid om tijd te committeren aan persoonlijke ontwikkeling en nog beperkte mogelijkheden voor on-campus aanwezigheid, dan is dit programma structuur is ontworpen voor u. U kunt cursussen op afstand te nemen via het web - de optie afstandsonderwijs, lezingen bijwonen op de campus, of mix en match een combinatie van on-campus en afstandsonderwijs aan uw specifieke omstandigheden.

Wie komt in aanmerking?

Om op dit programma moet je een goede graad in Electronic / Elektrotechniek, Technische Natuurkunde, Computer Sciences of andere technische disciplines. Kandidaten wier eerste taal niet Engels is vereist zal zijn om het bewijs van een Engels taal kwalificatie in te dienen. Voor meer informatie over toelatingseisen raadpleeg onze website.

Keuze van de Majors

Internet of Things - Deze innovatieve Major richt zich op de opkomende betekenis van het ontwerp en de netwerken van internet-verbonden embedded apparaten en technologieën. De Major zal afgestudeerden met kennis, vaardigheden en competenties te bieden op het gebied van real-time signaalverwerking, data-analyse en machine learning, verbonden embedded systemen en netwerk programmeren. In de voorhoede van de huidige en toekomstige elektronische en computer engineering ontwikkelingen, dit Major biedt een unieke kans op het gebied van het ivd.

Nanotechnologie - Het doel van deze Major is om leiders in nano-elektronica, high-level logische synthese en fotonica leveren - sterke interdisciplinaire sectoren met een enorme groei. Deze Major richt zich op de vaardigheden en kennis die nodig is om functionele elektronische en fotonische devices en samenstellende structuren van nanometer afmetingen te produceren. Het zal ook afgestudeerden met expertise in de moderne productie van halfgeleiders praktijken, methoden en technologieën.

Beeldverwerking en analyse - De groei van toepassingen in de industrie, medische biologie, media, ICT en life sciences is het creëren van een sterke vraag naar afgestudeerden in het gebied Image Processing & Analysis. Deze Major bereidt afgestudeerden om zich te specialiseren op het gebied van beeldverwerking en analyse, computer en machine vision, biomedische beeldvorming en imago synthese technieken.

Structuur

De MEng in Electronic Systems is ontworpen in een kalenderjaar van de full-time studie worden afgerond. Het bestaat uit twee (full-time) onderwezen semesters, gevolgd door een praktisch project, afgerond tussen mei en begin september. De volgende intake voor dit programma zal worden september 2017.

DCU biedt een aantal beurzen aan internationale studenten per jaar. Om in aanmerking te komen om een ​​aanvraag voor een beurs van DCU moet u eerst van toepassing zijn op en ontvang een aanbieding voor een DCU masteropleiding.

Solliciteer online voor september 2017 toegang aan www.pac.ie/dcu met behulp van de PAC-code DC800

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Dublin City University (DCU) is a young, dynamic and ambitious university, celebrated for being cutting edge and forward thinking. We work closely with industry to give students a modern, relevant, we ... Lees meer

Dublin City University (DCU) is a young, dynamic and ambitious university, celebrated for being cutting edge and forward thinking. We work closely with industry to give students a modern, relevant, well-researched curriculum delivered in world-class facilities. We are noted for having an entrepreneurial, innovative and creative culture... Lees Minder