Lees de Officiële Beschrijving

Over Forensic Sciences bij Chaminade

De studie van Forensic Sciences bij Chaminade zorgt ervoor dat onze studenten de mogelijkheid om een ​​deel van een unieke gemeenschap van wetenschappers die de doelstellingen van justitie dienen te worden.

Chaminade biedt undergraduate en graduate graden. Daarnaast Chaminade biedt aanvullende opleiding door de Chaminade Summer Institutes.

Over de opleiding

De Chaminade Forensics Sciences programma's onder te dompelen studenten in de nieuwste technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van strafrechtelijk onderzoek. Bovendien, onze Forensic Sciences programma's te leveren onderwijs in het strafrecht en hands-on, praktische ervaringen in het veld.

De Masters of Science in Forensic Sciences is ontworpen om studenten te voorzien van de achtergrond die nodig is voor de werkgelegenheid in de forensische wetenschappen of voor toekomstige graduate studie. Het programma dient werkende professionals in het veld, evenals recent afgestudeerden van baccalaureaat programma's. Het beschikt over rigoureuze graduate opleiding werk gecombineerd met een onafhankelijk onderzoek.

Ons doel is om een ​​gevoel van gemeenschap binnen en tussen toelating klassen ontwikkelen, zodat het in de MSFS opleiding faciliteert je groei als persoon en als wetenschapper. Onze benadering van het onderwijs omvat zowel docenten en studenten actief deel te nemen aan het leren gezamenlijk. Het is onze stellige overtuiging dat de studenten het beste leren door te doen en we streven ernaar om hands-on ervaring in alle aspecten van de forensische wetenschappen bieden. Onze faculteit bestaat uit academici en professionals die vooraanstaande wetenschappers in Hawaii; de opgedane kennis actueel is en weerspiegelt geaccepteerde praktijk op alle gebieden gedekt.

De Master of Science in Forensic Sciences volgt een semester schema en vereist een minimum van 42 krediet uur dat als een full-time of part-time student kan worden afgerond. Full-time status wordt verdiend door het inschrijven 9 studiepunten in een semester. Alle studenten zijn verplicht om een ​​onderzoeksproject een scriptie, die naar onze mening is het kenmerk van een graduaat in te vullen en te genereren. Het proefschrift is voltooid als onderdeel van de cursussen in FS 700 Graduate Prospectus, FS 798 Graduate Thesis en FS 799 Directed Studies. De relatief kleine omvang van ons programma geeft studenten de mogelijkheid om te communiceren met docenten uit verschillende disciplines en deze faculteit zal dienen als de student onderzoek adviseurs.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Chaminade University of Honolulu »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 - 3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019